Ανακοίνωση

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ: Ένας επικίνδυνος μονόδρομος!

 

Οι μονοδρομήσεις στην πόλη μπορεί να έλυσαν πολλά προβλήματα αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα σε οδηγούς και πεζούς. Στην προκειμένη περίπτωση το σχόλιο μας αφορά την οδό Μανουσογιαννάκηδων, η οποία  από την συμβολή της με την Εφέδρων Πολεμιστών για όποιον συνεχίσει για να βγει στο τέρμα της οδού με την συμβολή της με την οδό Παχιανών, το τμήμα αυτό των 70 μέτρων είναι διπλής κυκλοφορίας με αυτοκίνητα  σταθμευμένα και από τις δύο πλευρές της οδού.

Στη συμβολή της τώρα με την Εφέδρων Πολεμιστών όσοι έρχονται από την οδό Παχιανών δεν μπορούν να συνεχίσουν επειδή τώρα η οδός γίνεται μονόδρομος, δίχως, όμως να διακρίνεται  το απαγορευτικό σήμα  που είναι κρυμένο πίσω από τα φυλλώματα ενός δέντρου. 

image0000

image0001

 image0002

Το τμήμα της οδού Μανουσογιαννάκηδων από την οδό Παχιανών μέχρι την διασταύρωση της με την οδό Εφέδρων πολεμιστών. Τα οχήματα σταθμεύουν και από τις δύο πλευρές της οδού. 

 

image0004

Το απαγορευτικό σήμα του Κ.Ο.Κ. δεν διακρίνεται στον μονόδρομο της οδού που αρχίζει αμέσως μετά την συμβολή της με την Εφέδρων Πολεμιστών επειδή είναι πίσω από ένα δένδρο επισημαίνει ένας πολίτης που λέει ότι « στο σημείο αυτό γίνονται συνέχεια ατυχήματα αφού δεν ξέρουν πολλοί οδηγοί που έρχονται από την οδό Παχιανών ότι αρχίζει μονόδρομος… ».  

Χανιώτικα νέα Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 σελίδα 2

02-20140912

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com