Δευτέρα , 27 Μάϊος 2024

Σύναξη σε σπίτι συγγραφέα με βραβεύσεις ανθρώπων του πνεύματος (Και βίντεο)

image0003

Βραβεύσεις ανθρώπων της πολιτικής και του πολιτισμού περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση που οργανώνει ο καταξιωμένος Χανιώτης σατιρικός συγγραφέας Παύλος Πολυχρονάκης. 

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε μ’ επιτυχία χθες στο φιλόξενο σπίτι του γνωστού και αγαπητού στην κοινωνία των Χανίων και όχι μόνο, συγγραφέα Παβλή, όπως του αρέσει να τον αποκαλούν, στο Μαρμαρά Βαρυπέτρου.

Η εδώ και χρόνια καθιερωμένη συνάντηση ανθρώπων του πνεύματος της τοπικής κοινωνίας περιελάμβανε όπως πάντα διάφορες γαστρονομικές νοστιμιές φτιαγμένες από την οικογένεια (σύζυγο και κόρες του συγγραφέα). 

Έκπληξη που επεφύλαξε ο οικοδεσπότης στους καλεσμένους του ήταν η βράβευση του πρώην δημάρχου και βουλευτή Χανίων Κυριάκου Βιρβιδάκη και του πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων Δημητρίου Ποντικάκη, λέγοντας με χιούμορ ότι «αυτό που έπρεπε να κάνει η Αυτοδιοίκηση γίνεται εδώ από την Ένωση Πνευματικών Δημιουργών κατόπιν προτάσεως μου», ενώ επεσήμανε στη συνέχεια: «Η προηγούμενη συνάντηση εραστών του πολιτισμού έγινε πριν από δύο χρόνια, μεσημέρι και εκείνη για πρώτη φορά επειδή τα βράδια που γινόταν οι προγενέστερες, είχαμε… απουσίες πολλών, αλλά και σύντομες παρουσίες λόγω κοινωνικών εκδηλώσεων σε γάμους και βαπτίσεις. Πέρυσι λόγω προβλημάτων της υγείας μου δεν κατέστη δυνατή η πραγματοποίηση της».        

ΕΠΑΙΝΕΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΕΣ

Για τον γιατρό πρώην βουλευτή και δήμαρχο Χανίων κ. Κυριάκο Βιρβιδάκη καθώς επίσης και για τον πρώην πρόεδρο του δικηγορικού Συλλόγου Χανίων κ. Δημήτριο Ποντικάκη τόσο ο κ. Παύλος Πολυχρονάκης όσο και ο πρόεδρος της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Χανίων κ. Δημήτριος Νικολακάκης έπλεξαν το εγκώμιο τους για την ιδιαίτερη προσφορά τους αντίστοιχα στις εξαίρετες υπηρεσίες που πρόσφεραν στην κοινωνία, αλλά και τη στήριξη της Ένωσης. 

Παραθέτουμε στιγμιότυπα από τη συνάντηση των εραστών του πολιτισμού κάτω από τα πλούσια φυλλώματα των δέντρων της αυλής στο σπίτι της οικογένειας Πολυχρονάκη στον Μαρμαρά.

Γιάννης Η. Κάκανος 

image0000 image0001 image0002

image0098 image0099 image0100 image0101 image0102 image0103

image0081

image0106

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com