Τετάρτη , 21 Φεβ 2024

Σεβασμό στην Ελλάδα και τον λαό της

Όταν οι κοινωνίες της χώρας μας υποφέρουν ενώ την ίδια ώρα απειλούνται και τα σύνορά της από φιλόδοξους γείτονες ηγέτες, προέχει η ενότητα λαού και κομμάτων για την αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων που προκαλούνται.

Σε αυτήν, δυστυχώς, την κατάσταση έχει περιέλθει τα τελευταία δέκα τουλάχιστον χρόνια η Ελλάδα, με το χειρότερο έτος να είναι αυτό που διανύουμε.

Οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων, λειτούργησαν καθαρά κομματικά προς όφελός τους, όπως φαίνεται άλλωστε και από την τάση που επέδειξαν στις αλλαγές της εκλογικής νομοθεσίας.

Κανένα εκ των εκλογικών συστημάτων που ψηφίστηκαν δεν έτυχε της απόλυτης πλειοψηφίας των ⅔ της Βουλής.

Με γνώμονα, λοιπόν, το δημόσιο συμφέρον της χώρας και του λαού μας σε καιρούς έκτακτης εθνικής ανάγκης, ως μοναδική λύση αναδεικνύεται η επαναπροώθηση στις χώρες καταγωγής τους, όλων των προσφύγων και μεταναστών οι οποίοι έχουν εισέλθει παράνομα στα εδάφη της πατρίδας μας.

Ο δε αριθμός τους υπήρξε ιδιαίτερα ανησυχητικός με την προηγούμενη κυβέρνηση και λίαν επικίνδυνος, έτσι όπως αυξήθηκε και αυξάνεται συνεχώς με τη σημερινή

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά σε βάρος της χώρας μας, η κυβέρνηση προετοιμάζει προεκλογικό κλίμα μ’ έναν ενδεχόμενο ανασχηματισμό.

Οι ανασχηματισμοί ωστόσο, πρέπει να γίνονται με γνώμονα την καλύτερη κυβερνητική λειτουργία. Και όταν έρθει η ώρα της εκλογικής αναμέτρησης πρέπει να κερδίσει το κόμμα που θα πείσει τους ψηφοφόρους όχι με υποσχέσεις αλλά με πράξεις, συμπεριλαμβάνοντας κατ΄αρχήν στα ψηφοδέλτιά του, τόσο κομματικούς υποψηφίους όσο και ακομμάτιστους.

Στόχος σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι η μείωση του ποσοστού της αποχής από τις εκλογές, η οποία (αποχή) στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις έχει πάρει την… ανηφόρα, αποδεικνύοντας από ένα μεγάλο ποσοστό του εκλογικού σώματος την έλλειψη ενδιαφέροντος για τα κοινά και το πολιτικό γίγνεσθαι.

Γιάννης Η. Κάκανος 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com