Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Προσφορά αγάπης στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ από τον σύλλογο Chania Varadero XLV

Συνεχίζοντας την φιλανθρωπική δράση τους οι ιδιοκτήτες μοτοσυκλετιστές του συλλόγου Χανίων “Chania Varadero XLV ”, επισκέφθηκαν αυτή την φορά, το πρωί της Κυριακής τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ προσφέροντας τρόφιμα και ένα κλιματιστικό 12 Ιnverter 12000 BTU. 

Για τη νέα πράξη αγάπης δήλωσε στα “Χ.ν.” ο αρχηγός της αποστολής Νίκος Αναστασάκης ότι “ είμαστε σήμερα εδώ στα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ όπου μαζί με αυτά αποτίουμε φόρο τιμής και στο επίσης γενναίο προσωπικό του Ιδρύματος για την φροντίδα και την αγάπη που επιδείχνει κατά την εκτέλεση του λειτουργήματος του κάνοντας τα αδύνατα δυνατά για να έχουν αυτά τα παιδιά μια ευχάριστη παραμονή. Θα είμαστε κοντά τους για ότι χρειαστεί. Σήμερα εγκαταστήσαμε ένα κλιματιστικό 12000 ενώ κάναμε και μία αγορά κάποιων τροφίμων ως ένδειξη αγάπης για τα παιδιά και το προσωπικό της ΕΛΕΠΑΠ”.  

Από την πλευρά της ΕΛΕΠΑΠ η διευθύντρια Μάγκυ Αρσενίδη – Μανουσέλη υπογράμμισε: “Είμαστε πολύ ευτυχείς που σήμερα μας επισκέφτηκε η παρέα των ιδιοκτητών μοτοσικλετιστών Chania Varadero δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη, την αγάπη, τη στήριξη στα γενναία παιδιά, σε όλο το προσωπικό που είμαστε εδώ για να εξυπηρετούμε σε μηνιαία βάση τα 150 παιδιά μα που έρχονται σχεδόν από όλη την Κρήτη για να τους παρέχουμε υπηρεσίες σε προγράμματα θεραπειών  και εκπαίδευσης. Είναι πολύ σημαντικό γιατί αυτές οι ενέργειες μεταξύ φορέων, δομών, ομάδων στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και μέσω οικονομικής κρίσης και πανδημίας συνεχίζονται. Ευχαριστούμε πολύ τους νέους φίλους που αποκτήσαμε της ομάδας Varadero για την αγάπη τους”. 

Ηλίας Ι. Κάκανος 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com