Σάββατο , 13 Ιούλιος 2024

Πολιτιστική κληρονομιά τα ρεπορτάζ εκδηλώσεων που διασώζονται

 

Ούτε η ιστοσελίδα μας αλλά ούτε και τα έντυπα μας που κυκλοφορούν κάθε τρεις μήνες συμπεριλαμβάνονται στα ειδησεογραφικά Μ.Μ.Ε. γι’ αυτό τον λόγο δεν δημοσιεύουμε δελτία Τύπου ή εκδηλώσεις και ειδήσεις που έχουν καλύψει άλλοι δημοσιογράφοι. Θεωρήσαμε αναγκαία την εκ νέου επισήμανση προς την κοινή γνώμη ούτως ώστε να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Το «Επαρχιακό φως» ως site (ιστοσελίδα) θα το βρίσκεται στον αχανή χώρο του διαδικτύου εκτός από www.eparxiakofos.gr  και ως www.yanniskakanos.gr    

Ως έντυπο εκτυπώνεται στα υπερσύγχρονα τυπογραφία της εφημερίδας «Χανιώτικα νέα» κάθε τρεις μήνες με δέκα χιλιάδες τεύχη και διανέμεται δωρεάν. Το χαρτί είναι ποιοτικό 100άρι για να μένουν για πάντα καθαρά όλα τα ρεπορτάζ που συμπεριλαμβάνονται στην ύλη του. Δίνουμε έτσι τη δυνατότητα σε όσους θέλουν εκδηλώσεις – που έχουμε καλύψει και δημοσιευθεί στα «Χανιώτικα νέα» από το 2003 μέχρι σήμερα – να συμπεριληφθούν στο έντυπο μας για να προστατευθούν και να μείνουν πολιτιστική κληρονομιά για τις επόμενες γενιές.

Τα έξοδα για κάθε εκτύπωση καλύπτονται αφενός με μια μικρή συμμετοχή των ενδιαφερομένων  που εκτός από ιδιώτες μπορεί να είναι Ενορίες, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Δήμοι, Περιφέρειες και αφετέρου από διαφημίσεις που συμπεριλαμβάνουμε στα έντυπα μας με φθηνές τιμές και με δωρεάν ταυτόχρονα ανάρτηση στο site.

Δύσκολο το εγχείρημα, αλλά κάθε αρχή έχει τις δυσκολίες της που μαζί με αυτές μας δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι υπήρξαν και ενδιαφερόμενοι, πρόσωπα μάλιστα υπεράνω υποψίας, τα οποία εκ των υστέρων αθέτησαν τις υποσχέσεις τους αφού δημοσιεύσαμε ότι ήθελαν. 

Για το λόγο αυτό ενημερώνουμε την κοινή γνώμη και ζητάμε από επαγγελματίες που θέλουν να διαφημιστούν ή ενδιαφερόμενους που θέλουν να συμπεριλάβουμε εκδηλώσεις τους, ν’ αποδεικνύουν έμπρακτα και έγκαιρα τις υποσχέσεις τους με την κατάθεση του χρηματικού ποσού που θα συμφωνηθεί στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. ALPHA BANK 907-002101-052144    

Τέλος κάνουμε γνωστό ότι το επόμενο τεύχος θα είναι εορταστικό και θα κυκλοφορήσει πριν από τις 10 Δεκεμβρίου τρέχοντος έτους. Όσοι διαφημιστούν στο τεύχος  αυτό, μπορούν να συμπληρώσουν και τις ευχές τους στην κοινή γνώμη για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.  

Φιλικά

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος

Δημοσιογράφοι μέλη της ΠΑ.Δ.Ε. Μ.Μ.Ε.

 kakanos11 (Page 01)

 Η ταυτότητα για την εφημερίδα και σε αυτοκόλητα

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com