Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Πιλοτικό πρόγραμμα δωρεάν στειρώσεων κατοικίδιων ζώων στα Χανιά

Λίγες ημέρες μετά την αναθεώρηση του Συντάγματος και την καταψήφιση του σχετικού άρθρου που αφορούσε την προστασία των ζώων, το οποίο δεν γνωρίζει στην πλειοψηφία της η κοινή γνώμη, μεταξύ αυτών και χιλιάδες φίλοι των ζώων, αφορούσε τις προτάσεις που υπεβλήθηκαν από την Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με συνέπεια την καταψήφισή τους αιτία που δυσαρέστησε χιλιάδες φιλόζωους…

Στα Χανιά, λοιπόν, από κοινού οι φιλοζωικές οργανώσεις με την καθοδήγηση και συνεργασία της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας αρχίζουν σύντομα ένα πιλοτικό πρόγραμμα με δωρεάν στειρώσεις ακόμα και οικόσιτων ζώων, γατιών και σκύλων. Πρόκειται για μία δράση στην οποία συμβάλλουν φιλοζωικοί οργανισμοί κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναλαμβάνοντας την χρηματοδότηση του προγράμματος στο Νομό μας, με την συμβολή και τοπικών κτηνιάτρων. Επιτέλους, λοιπόν και μια ευχάριστη είδηση για τα καημένα τα ζωάκια όπου με την δράση αυτή θα μειωθούν οι γεννήσεις τους ούτως ώστε να περιοριστούν οι άδικοι, βασανιστικοί θάνατοι τους που προέρχονται από φόλες.

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος

Untitled-2

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com