Κυριακή , 26 Μάϊος 2024

Περί ερωτήσεων και επερωτήσεων


Έξι (6) βουλευτές είχαν υπογράψει την ερώτηση του παραπάνω θέματος το 1992, αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να ισχύει με την… ευλογία όλων των πολιτικών κομμάτων!

 

Χιλιάδες άνθρωποι αγνοούν τη διαφορά των λέξεων του τίτλου γεγονός που ευνοεί τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του λαού να συνεχίζουν την πολιτική τους δράση όπως τους εξυπηρετεί καλύτερα στην κοινωνία, κυρίως της μεσαίας τάξης… Για να μαθαίνουν όμως και αυτοί οι άνθρωποι τις πολιτικές αυτές τούς ενημερώνουμε με δυο λόγια, τι σημαίνουν οι ερωτήσεις και τι οι επερωτήσεις. Μακάρι βέβαια να έκαναν οι βουλευτές μας αντίστοιχες επερωτήσεις όταν χρειαζόταν.

Οι επερωτήσεις είναι η συνέχεια των ερωτήσεων που έχουν καταθέσει οι βουλευτές στη Διεύθυνση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Βουλής, γνωστοποιώντας στους αρμόδιους υπουργούς τα υφιστάμενα προβλήματα π.χ., μιας περιοχής, για τα οποία έλαβαν αρνητικές, αόριστες ή μελλοντικές υποσχέσεις. Με πιο απλά λόγια ζητούν τη συζήτηση των προβλημάτων στο Κοινοβούλιο. Πολιτικό…κατόρθωμα μεταξύ των βουλευτών, θεωρούνται και συναγωνίζονται γι’ αυτό ως προς τον αριθμό των κατατιθέμενων ερωτήσεων!!! 

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com