Σάββατο , 13 Ιούλιος 2024

Παρουσιάστηκαν δύο νέα βιβλία του πλοιάρχου και ιατρού Π.Ν. Ηλία Μαζοκοπάκη

Με συντονιστή της εκδήλωσης τον Δρ Κωνσταντίνο Ζορμπά, Γενικό Διευθυντή της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης παρουσιάστηκαν στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του θεάτρου “Μίκης Θεοδωράκης” στο Παλιό λιμάνι δύο νέα πνευματικά πονήματα του Πλοιάρχου (ΥΙ) Ηλία Μαζοκοπάκη Π.Ν. 

Τα βιβλία έχουν τίτλους, “Το Μάννα της Ερήμου” με Θεολογική και Ιατρική προσέγγιση και “Η Θανατηφόρος Ορτυκοφαγία” στην Παλαιά Διαθήκη με επίσης Θεολογική και Ιατρική Προσέγγιση. 

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν Ο Χρήστος Καραγιάννης, Κοσμήτωρ Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Χρήστος Λιονής, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Επισκέπτης Καθηγητής Πανεπιστημίου Linkoping Σουηδίας. 

Σύντομο βιογραφικό του συγγραφέα: 

O Plo;iarxow (YI) Ηλίας Ε. Μαζοκοπάκης γεννήθηκε στην Ποταμίδα Κισάμου Χανίων Κρήτης. Σπούδασε Ιατρική στο ομώνυμο τμήμα της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων, από την οποία αποφοίτησε το έτος 1996. Αργότερα εκπληρώνοντας την από μακρού χρόνου επιθυμία του να σπουδάσει και Θεολογία, εισήχθη, κατόπιν κατατακτηρίων εξετάσεων, στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ολοκλήρωσε με άριστα τις σπουδές του το έτος 2002. 

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος      

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com