Παρασκευή , 29 Σεπτέμβριος 2023

Παραμένει το πρόβλημα αριθμοδότησης οικιών στον Κουμπέ

Με αφορμή την λανθασμένη αριθμοδότηση των οικιών επί της οδού Βασιλείου Τζοτζολάκη στον Κουμπέ, η οποία είναι κάθετος της οδού Αλεξάνδρου Παναγούλη επανερχόμαστε στο θέμα εξαιτίας  του σημερινού εκνευρισμού αρμόδιου υπαλλήλου της ΔΕΥΑΧ για τον εντοπισμό οικίας, ώστε να προβεί στην διακοπή παροχής ύδρευσης της.

Για το θέμα αυτό παραθέτουμε παρακάτω παλαιότερα δημοσιεύματα των «Χ.ν.» με ημερομηνίες 3 και 11 Οκτωβρίου 2014 αντίστοιχα καθώς επίσης και τους συνδέσμους που έχουν αναρτηθεί και στο site μας.  

Τα δημοσιεύματα στα «Χ.ν.» στις 3 και στις 11 Οκτωβρίου 2014 πάνω και 17 Απριλίου 2014 κάτω

Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν έξι χρόνια και το μόνο που έγινε στην οδό  είναι η διόρθωση του λανθασμένου ονοματεπωνύμου της στις πινακίδες, ενώ επιβαλλόταν και περαιτέρω διορθώσεις που αφορούσαν έγραφα και διαδίκτυο.

Για την σωστή  αριθμοδότηση των οικιών, δεν έκαναν τίποτα. Άφησαν τους αριθμούς που υπήρχαν και πριν από 50 περίπου χρόνια, όταν η σημερινή οδός ήταν πάροδος επί της παρόδου Ηρακλείου και αυτό επειδή ακόμα δεν είχε διανοιχτεί η οδός Αλεξάνδρου Παναγούλη και η σημερινή κεντρική οδός Κων. Καραμανλή ονομαζόταν οδός Ηρακλείου.   

Μεταγενέστερα του πρώτου δημοσιεύματος οι πινακίδες επί της οδού αντικαταστάθηκαν σωστά και από Βασ. Τζουτζουλάκη  έγραφαν Βασ. Τζοτζολάκη, αλλά  στα επίσημα έγραφα της η ΔΕΥΑΧ την  αναφέρει Βασ. Τζουτζουλάκη με λανθασμένη αρίθμηση…

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος

Ο υπάλληλος της ΔΕΥΑΧ που ξεσήκωσε τη γειτονιά με τις φωνές του επιρρίπτοντας ευθύνη στον ιδιοκτήτη της οικίας για την ταλαιπωρία του να την εντοπίσει…

Το μήκος της οδού Βασιλείου Τζοτζολάκη δεν υπερβαίνει τα 80 μέτρα από την συμβολή της με την οδό Αλεξάνδρου Παναγούλη και οι τελευταίες οικίες έχουν αριθμούς 89 και 91 αντίστοιχα.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com