Τρίτη , 28 Μαρ 2023

Παλιά πλύστρα από πέτρα για πολλές χρήσεις

eparxiakofos_gr_0001

Δύσκολη στα χωριά η ζωή για τις γυναίκες του παλιού καιρού με τόσες χειρονακτικές εργασίες που έπρεπε να κάνουν, μία από αυτές και το πλύσιμο σε γούρνες, όπως αυτή που φωτογραφήσαμε πριν από εννέα χρόνια σ’ ένα γκρεμισμένο παλιό αρχοντικό στα Χάμπαθα Αποκορώνου.  Τα «Χ.Ν.» αφιέρωσαν το 2006 μια σελίδα για το ξεχασμένο αυτό χωριό που μπορείτε να δείτε στο site μας στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://eparxiakofos.gr/%CF%87%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%BE%CE%B5%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD/

Γιάννης Η. Κάκανος    

 eparxiakofos_gr_0002

 

Η ταυτότητα για την εφημερίδα και σε αυτοκόληταΟι διαφημίσεις στα έντυπα μας είναι φθηνές και στηρίζουν την προσπάθεια διατήρησης χιλιάδων εκδηλώσεων στο ηλεκτρονικό αρχείο της ιστοσελίδας μας. Το «Επαρχιακό φως» ως έντυπο τυπώνεται σε χαρτί πολυτελείας στα υπερσύγχρονα τυπογραφεία της εφημερίδας «Χανιώτικα νέα» με δέκα χιλιάδες τεύχη που διανέμονται δωρεάν σε όλη την Κρήτη. Οι εκδηλώσεις όσων  επιθυμούν να συμπεριληφθούν σ’  ένα από τα επόμενα τεύχη μας οφείλουν να συνεισφέρουν στα έξοδα της σελίδας. 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com