Κυριακή , 26 Μάϊος 2024

Όταν δεν ξέρουν να ερμηνεύουν τον ΚΟΚ

Με αφορμή τις πρόσφατες διπλές συνεχόμενες διαγραμμίσεις στο νέο ασφαλτοτάπητα του κεντρικού επαρχιακού δρόμου από και προς τις Βουκολιές επανερχόμαστε στο θέμα μήπως και αντιληφθούν οι αρμόδιοι το λάθος τους. 

Στις τρεις φωτογραφίες πού ενδεικτικά τραβήξαμε χθες το μεσημέρι, αποδεικνύουμε γι’ άλλη μια φορά πως η ανθρώπινη “ανοησία” δεν θεραπεύεται εύκολα. 


Γιάννης Η. Κάκανος  

Κάθετος του κεντρικού δρόμου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βουκολιές είναι ο δρόμος που βλέπουμε δεξιά. Για όσους έρχονται από Χανιά μπορούν να εισέλθουν δεξιά. Γι’ αυτούς τώρα που έρχονται από Βουκολιές δεν έχουν το δικαίωμα να στρίψουν αριστερά αφού υπάρχει διπλή διαγράμμιση. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και για όσους εξέρχονται από τον κάθετο δρόμο στον κεντρικό και θέλουν να κατευθυνθούν προς Χανιά, δεν έχουν το δικαίωμα.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με αυτές τις δύο επιχειρήσεις (πάνω και κάτω) παράπλευρα του επαρχιακού κεντρικού δρόμου που έχουν μπροστά στην έξοδο τους διπλή συνεχόμενη διαγράμμιση. 


Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com