Κυριακή , 19 Μάϊος 2024

Ως πότε τα συμφέροντα και οι «υψηλές γνωριμίες» θα προωθούν ηγεσίες;

Γράφει ο Γιάννης Η. Κάκανος Υπαστυνόμος Β’ ε.α.

 

Ο λόγος για την ΕΛ.ΑΣ. της οποίας υπήρξα μέλος με σημαντική καινοτόμο προσφορά η οποία δυστυχώς όχι μόνο δεν εκτιμήθηκε, αλλά απεναντίας προκάλεσε την οργή τόσο της φυσικής όσο και της πολιτικής ηγεσίας, όπως επίσης και άλλων στελεχών της κρατικής μηχανής και του συνδικαλισμού. 

Οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία έπρεπε να είχαν γίνει, αλλά λόγω της πανδημίας δόθηκε παράταση αρχικά μέχρι το τέλος Μαρτίου και εν συνεχεία για τις αρχές του Απριλίου. 

Ποιος είναι, όμως, ο λόγος που πραγματικά προβληματίζει ακόμα και τον νέο υπουργό προστασίας του Πολίτη, ο οποίος αναμφισβήτητα μέχρι τώρα έχει δείξει απτά δείγματα γραφής συγκριτικά με τους προκατόχους του;

Οι δύο υποψήφιοι που διεκδικούν την θέση του Αρχηγού στις επικείμενες κρίσεις αναμφισβήτητα  έχουν ισχυρό μέσο στην κυβέρνηση.

Εμείς, θα επιθυμούσαμε μια εκλογή Αρχηγού όπου θα εκτιμηθεί η προϋπηρεσία και η δυναμική που θα έχει επιδείξει έκαστος υποψήφιος και όχι αυτόν που θα προωθήσουν τα συμφέροντα. 

Η Ελληνική Αστυνομία οφείλει να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο τιμώντας αξίες και όχι να προασπίζεται την διαφθορά όπως δυστυχώς συμβαίνει με την εναντίωσή της στον προσωπικό μου αγώνα  κατά του διαιωνιζόμενου αναχρονισμού και της  παράνομης γραφειοκρατίας στην σύνταξη διαφόρων δαπανών. 

Περισσότερα  θα διαβάσετε στους παρακάτω συνδέσμους. 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com