Ανακοίνωση

Οι Μινωικές Γραμμές στο πλευρό του Οργανισμού “ Το Χαμόγελο του παιδιού”

https://www.oikoprokat.gr/

Σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε στις 11.30’ το πρωί της Τετάρτης στο πανέμορφο νεοκλασικό αρχοντικό των Μινωικών Γραμμών στο Ηράκλειο, ντυμένο στα γιορτινά του,  μια ιδιαίτερα σεμνή αλλά σημαντική εκδήλωση για την παρουσίαση της ανάληψης της χορηγίας ως αποκλειστικού μεταφορέα του Οργανισμού “To  Χαμόγελο του Παιδιού”, στο πλαίσιο των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων ατόμων και οχημάτων του από και προς την Κρήτη.

H δράση αυτή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, κ. Αντωνίου Μανιαδάκη, του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου, του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, των εκπροσώπων του Οργανισμού και των μελών της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Εξαφανισμένων Παιδιών «Θανάσης Μακρής».

Το καλωσόρισμα των παρευρισκομένων έγινε από τον διευθύνοντα σύμβουλο των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνιο Μανιαδάκη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε τα εξής:  « Η ενεργή συμμετοχή της εταιρείας σε πολλές χορηγικές δράσεις αποτελεί βασικό άξονα της ανθρωποκεντρικής μας φιλοσοφίας και ουσιαστικής προσφοράς στην κοινωνία. Σ’ ένα κόσμο εξελισσόμενο και μεταβλητό υπάρχουν αξίες διαχρονικές και αναλλοίωτες, που ανάγονται στον πολιτισμό και βρίσκουν τη γνησιότερη έκφρασή τους σε ανθρωπιστικές προσπάθειες όπως εκείνες του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” που προάγουν το κοινωνικό και εθελοντικό γίγνεσθαι και των οποίων το έργο συνδέεται με τα ιδεώδη της προσφοράς, της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης».   

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ευχαρίστησε για την πρόσκληση της εκδήλωσης και εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή του για αυτήν την πολύτιμη χορηγία, η οποία συνδράμει στο σημαντικό και κοινωνικό έργο του Οργανισμού με τη διευκόλυνση των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων των ατόμων και των μεταφορών των οχημάτων στις γραμμές που δραστηριοποιείται η εταιρεία τονίζοντας τα εξής: «Οι Μινωικές Γραμμές “αγκαλιάζουν το χαμόγελο του παιδιού”, επιθυμώντας να πλαισιώσουν έμπρακτα και ενεργά με την παρουσία τους την προσπάθεια του Οργανισμού, ώστε να συνεχίσει να υποστηρίζει και να προσφέρει βοήθεια σε ευαίσθητα κοινωνικά σύνολα όπως τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό και αξιόλογο εθελοντικό οργανισμό, αναγνωρισμένο από διεθνείς φορείς στον τομέα του, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και της ευαισθησίας του χώρου και των ατόμων  που υπηρετεί».

Παραθέτουμε στιγμιότυπα από την όμορφη ζεστή ατμόσφαιρα στα Γραφεία των Μινωικών Γραμμών όπου μετά το τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε μπουφές με πλούσιο κέρασμα. 

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος

Αριστερά είναι ο κ. Αντώνιος Μανιαδάκης και δεξιά ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος
KAKANOS_NEW_CARDS_.cdr

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com