Τρίτη , 5 Δεκ 2023

Οι κάλπες ν’ αποτελέσουν “μουσειακό” είδος…

Γράφει ο Γιάννης Η. Κάκανος

Μπορεί να διανύουμε την δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα και να ζούμε πλέον στην ψηφιακή εποχή, ωστόσο, η τεχνολογία, ως φαίνεται, δεν λέει να εφαρμοστεί στις εκλογικές διαδικασίες.

Παρά τα όσα καταγράφονται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση με τις καταγγελίες για “καλπονοθείες”, δεν συγκινείται κανένα κόμμα και κανένας φορέας, να κάνει το… μεγάλο βήμα και να προσαρμοστεί στα σημερινά δεδομένα, αξιοποιώντας τις ψηφιακές – ηλεκτρονικές δυνατότητες της εποχής.

Κι αυτό, επειδή προφανώς, οι “κακές συνήθειες” έγιναν βίωμα στην πλειοψηφία του λαού.

Η σημερινή τεχνολογική εξέλιξη μπορεί να αντικαταστήσει τις κάλπες ώστε να μην ταλαιπωρούνται αλλά και να ξοδεύονται χιλιάδες πολίτες.

Ωστόσο, πολιτεία και δημόσια διοίκηση επιμένουν στις πρακτικές του παρελθόντος, θέλοντας έτσι, να “ζουν” στην εποχή των προγόνων μας, μακριά από τις δυνατότητες που παρέχει πλέον η σύγχρονη τεχνολογία. 

Όμως, δίνοντας τη “σκυτάλη” στις επόμενες γενιές με την προτροπή να συνεχίσει την ίδια “καταστροφική” για τη χώρα πορεία, η διαφθορά δεν θα εκλείψει, κάτι που άλλωστε φανερώνει και ο μέχρι σήμερα 28χρονος δημόσιος αγώνας μου κατά της διαχρονικής παρανομίας στα κρατικά οχήματα προς όφελος των εκάστοτε επίορκων πολιτικών και δημοσίων υπαλλήλων… Πολλά μπορούν να γίνουν αλλά δεν θέλουν γιατί δεν τους συμφέρουν!

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com