Κυριακή , 4 Ιούνιος 2023

Οι απεργίες είναι επώδυνες…

0003

Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με τις απεργίες και αυτό τουλάχιστον αποδεικνύεται στη χώρα μας για τα δεδομένα τουλάχιστον  της μεταπολίτευσης επειδή δεν έχει συμβεί σε καμία κυβέρνηση να χάσει την  εξουσία με διαμαρτυρίες, πορείες και απεργίες από κλείσιμο οδών.

Εξαιτίας των μέχρι σήμερα απεργιών έχουν ζημιωθεί στο σύνολό τους οι ίδιοι οι απεργοί όπως και τρίτα πρόσωπα από τις ταλαιπωρίες που υπέστησαν ή που πρόκειται να υποστούν από αυτές τις ενέργειες.

Οι κυβερνήσεις, όμως, αλλάζουν μόνο με επαναστάσεις που απευχόμαστε και τη δύναμη που δίνει στον καθένα και την καθεμία το δικαίωμα να ψηφίζει επιλέγοντας κόμμα και υποψήφιους.

Δυστυχώς, όμως, ο λαός παρασυρόταν από πολιτικές υποσχέσεις και “θαυματουργά” κομματικά προγράμματα, αγνοώντας ανθρώπους που εκφράστηκαν υπέρ του δημοσίου συμφέροντος.

Η σημερινή κυβέρνηση με αυτά τα δύο κόμματα που συμμάχησαν, άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα κάνουν στη συνέχεια όπως και οι προηγούμενοί τους. Έχουμε λοιπόν, μια διαχρονική πολιτική απάτη από το σύνολο των πολιτικών που θήτευσαν και που πολλοί θητεύουν ακόμα έχοντας συμπληρώσει πάνω από 25 χρόνια στα κοινοβουλευτικά έδρανα.

Η καλύτερη, λοιπόν, “απεργία”, να πούμε έτσι, θα ήταν να διαγραφόταν όσο γίνεται περισσότερος κόσμος από μέλη κομμάτων και ειδικά αυτών που μας κυβερνούν σήμερα. Μόνο έτσι δεν θα ψηφιστεί το ασφαλιστικό και θα δρομολογηθεί απ’  όλα τα κόμματα της Βουλής μια άλλη αισιόδοξη πραγματικά πορεία που θα φέρει με καινοτομίες την πολυπόθητη οικονομική ανάκαμψη στην πατρίδα μας. Αυτή την Ελλάδα θέλουμε και αυτή αξίζει στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές.  

Πολιτικά άρθρα, όπως θα διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο, υπάρχουν στο site μας στις αντίστοιχες κατηγορίες «Πολική» και Συνεντεύξεις».

https://eparxiakofos.gr/i-alithia-pou-kei/

Γιάννης Η. Κάκανος

Ένα σχόλιο

  1. Ιωάννης Κάκανος

    Ευχαριστούμε όλα τα Μ.Μ.Ε. που αναρτούν άρθρα μας όπως το http://aegaio.blogspot.gr/2016/01/o_27.html

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com