Τετάρτη , 28 Φεβ 2024

“Όχι” στην διαχρονική “κομματομανία”…

 Με το σκεπτικό ότι η πορεία των πολιτικών κομμάτων της χώρας μας στα περισσότερα χρόνια της μεταπολίτευσης αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων, αποτελεί πλέον εθνικό χρέος, τα μέλη τους να διαγραφούν από αυτά.

Για να αποφευχθούν τα χειρότερα στη χώρα μας, η οποία βίωσε πολλά δεινά τόσο προγενέστερα όσο και μεταγενέστερα, από της συστάσεως του Ελληνικού κράτους,  επιβάλλεται να εκλείψει ο κομματισμός, που χρόνια τώρα διαιωνίζεται προς χάρη και μόνο προσωπικών συμφερόντων.

Μόνο έτσι θα ανακάμψουμε οικονομικά, κατορθώνοντας να αντιμετωπίσουμε και κάθε   επίδοξο επιβουλέα. Ο κίνδυνος, όμως, πλησιάζει και οι Έλληνες παραμένουν διχασμένοι έχοντας, προφανώς, λησμονήσει την ιστορία, τα πάθη και τους διχασμούς που μόνο συμφορές έφεραν. 

Η Ελλάδα πολλαπλασιάζει τον πληθυσμό της από εισερχόμενους μετανάστες, στην πλειοψηφία τους έχοντας αντι – ορθόδοξο θρήσκευμα, και κίνδυνο μελλοντικού αφανισμού μας. Και όλο αυτό το παράδοξο φαινόμενο με τις.. ευλογίες των κυβερνήσεων από την δεκαετία του 1990.

Αν και είναι αργά, πολύ αργά, υπάρχει ακόμα δυνατότητα να σωθεί η χώρα μας, αρκεί να ενωθούν οι Έλληνες και να γίνουν μία γροθιά και όχι να παραμείνουν μέλη των κομμάτων, δηλαδή “αιχμάλωτοι” τους.

Πλησιάζει η ώρα να εορτάσουμε τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση του Οθωμανικού ζυγού των 400 χρόνων σκλαβιάς, ωστόσο, η επίμονη εξ ανατολών απειλή καραδοκεί, το Αιγαίο και τα νησιά μας καθημερινά απειλούνται.  Οφείλουν πλέον οι κυβερνώντες να στρέψουν το βλέμμα τους και την προσοχή τους στην Ελλάδα μας. 

Γιάννης Η. Κάκανος 


Πέρασαν 20 χρόνια από την αρχική δημοσίευση του άρθρου μας στον τοπικό Τύπο των Χανίων, ενώ ακολούθησαν πολλές ακόμα αναρτήσεις στην ιστοσελίδα μας…

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com