Τρίτη , 26 Σεπτέμβριος 2023

Ο Συνήγορος του Μέλους και του Φίλου του ΠΑΣΟΚ

IMG_6275

“Εφεύρημα” της πολιτικής σε βάρος της λαϊκής τάξης ο παραπάνω θεσμός. Προσέλκυσε ωστόσο ψηφοφόρους για να εγγραφούν ξανά μέλη ή να γίνουν  φίλοι του  ΠΑΣΟΚ.  

Καλή τη πίστη, χιλιάδες ψηφοφόροι στήριξαν στις εθνικές εκλογές του 2009 το  ανανεωμένο πλέον ΠΑΣΟΚ, για να κατακτήσει την αυτοδυναμία και να σχηματιστεί μια κυβέρνηση πρότυπο που θα έκτιζε τη νέα Ελλάδα πάνω σε στέρεα θεμέλια.

Σήμερα, δέκα έξι περίπου μήνες μετά και παρά την πρόσφατη τεράστια αποχή από τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης, η κυβέρνηση επιμένει ν’ αδιαφορεί για την αληθινή ζημιογόνο ανενεργή νομοθεσία  του Ν.Δ. 2396 και της 40009/53 Πρωθυπουργικής Απόφασης, όπως άλλωστε αδιαφορεί και γι’ αυτόν τον πράγματι καινοτόμο θεσμό τον οποίο θα διαβάσετε παρακάτω:

Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει!

Κάθε μέρα γίνεται ένα κόμμα περισσότερο συμμετοχικό, ανοικτό στην κοινωνία και στη Διεθνή πραγματικότητα.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο θεσμός του Συνηγόρου του Μέλους και του Φίλου αποτελεί ουσιαστικό παράγοντα για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των Μελών και Φίλων στην πληροφόρηση, στη διαφάνεια, στη συμμετοχή, στην ισηγορία, στη συνέπεια και συνέχεια των διαδικασιών του κινήματος.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούμε για ένα κόμμα και μια κοινωνία όπου όλοι έχουμε λόγο και ο λόγος μας είναι σεβαστός. Να συμμετάσχουμε όλοι μαζί σε μια συνεχή προσπάθεια εμβάθυνσης της συμμετοχικής δημοκρατίας στο κίνημα και στη χώρα μας.

 

Μαρία Αρσένη

Συνήγορος του Μέλους και του Φίλου  

 

 

 ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Η πρώτη σε κυκλοφορία ημερήσια εφημερίδα του Νομού Χανίων.

 http://www.haniotika-nea.gr  

Σχόλια

 1. Καλογριδης Αντώνιος σχολίασε:

  January 19th, 2011 at 11:23

  Και ιδιαίτερα τα δύο μεγάλα κόμματα της εξουσίας όσο βρίσκονται στην αντιπολίτευση χρησιμοποιούν κάθε αρεστό και επικοινωνιακό μέσο προκειμένου να δελεάσουν και προσελκύσουν τους πολίτες ψηφοφόρους. Όταν όμως γίνουν κυβέρνηση αυτόματα λησμονούν δεσμεύσεις εξαγγελίες υποσχέσεις, οράματα και γενικότερα τα παχιά λόγια και απλώς διαχειρίζονται την εξουσία πάντα στα ίδια πλαίσια και πολιτικές και οι δύο στην ίδια κατεύθυνση. Τα μεγάλα συμφέροντα. Έτσι έχομε το πρόσφατο παράδειγμα “Λεφτά υπάρχουν” του χθες με το “Μόνος δρόμος είναι η ανάπτυξη” πού ακούμε σήμερα. Αμφιβάλει κανείς?

 2. Αντωνία σχολίασε:

  January 19th, 2011 at 17:24

  Κύριε Κάκανε,
  Αν είχαν όλοι οι δημοσιογράφοι το θάρρος να κάνουν αυτό που κάνετε εσείς δεν θα είχαμε κοινωνικά έκτροπα και όλα θα ήταν μια χαρά γιατί το μολύβι όταν χρησιμοποιείται σωστά αποτελεί φραγή στις ορέξεις των επιτήδειων που απομυζούν το δημόσιο χρήμα. Έχετε απ’ όλη μας την οικογένεια ευχές και συγχαρητήρια για την αντίστασή σας ενάντια στο σαθρό κατεστημένο.

 3. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ σχολίασε:

  January 19th, 2011 at 19:20

  Για άλλη μια φορά δείχνεις τη συνέπεια, την ακεραιότητα, την αμεροληψία, που σε διακρίνει σαν άνθρωπο και επαγγελματία!!! Μακάρι να υπήρχαν μιμητές, ίσως να αφυπνίζονταν συνειδήσεις!!! Συνδυάζεις τα πάντα, ευαισθησία και δυναμισμό, κατανόηση και υπεράσπιση των απόψεων σου, ευγένεια και πυγμή, καλοσύνη και ντομπροσύνη…

 4. Γιώργος Μοσκοβίτης σχολίασε:

  January 20th, 2011 at 15:04

  Πα.Σο.Κ νέο η οπισθοδρομικό;
  Mάλλον ο χαρακτηρισμός που του αρμόζει είναι:
  Πα.Σο.Κ Ανθελληνικό
  Πα.Σο.Κ ο ΓΑΠ και οι 50 κλέφτες
  Πα.Σο.Κ ο ΓΑΠ και οι 156 ψεύτες
  Πα.Σο.Κ Eνωμένο ΔυΝαΤό
  Πα.Σο.K Πρώτα εμείς και μετά οι λαθρομετανάστες, Έλληνες.
  Αγαπητέ φίλε Γιάννη καλός ο αγώνας για δημοκρατία αλλά με μια διαφορά. Να αγωνίζεσαι για να είσαι πιστευτός αλλά όχι σε κόμματα που δεν έχουν πλέον Ιερό και όσιο.
  Να αγωνίζεσαι για την πατρίδα σου ΝΑΙ, αλλά για ποια; Αυτήν που το σημερινό Πα.Σο.Κ έχει προδώσει ναι θα αγωνιστούμε όλοι μαζί να φύγουν οι προδότες και ας αφήσουμε τις κομματικές τσίμπλες κατά μέρος.
  Δεν ντρέπομαι να λέω ότι είμαι Έλληνας. Ντρέπομαι όμως να πω ότι συνεχίζω να είμαι Πα.Σο.Κ και ευτυχώς για μένα προσωπικά έπαψα να είμαι Πα.Σο.Κ από το 1995 και είμαι απλά «Έλληνας» έως και το θάνατο μου.
  Αγαπητέ φίλε Γιάννη, συνέχισε να αγωνίζεσαι για την Ελλάδα μας, αλλά όχι για το Πα.Σο.Κ και τα πολιτικά λαμόγια. Καλή δύναμη.
  Με εκτίμηση.
  Γιώργος Μοσκοβίτης
  Δημοσιογράφος
  Y.Γ. Ελλάδα χωρίς Έλληνες είναι Πατρίδα μόνο των λαθρομεταναστών που θα είναι οι ψηφοφόροι του Πα.Σο.Κ. Αυτήν την Ελλάδα έχτισαν οι αγωνιστές του 1821 και του 1866 στο Αρκάδι;

 5. Γιάννης Κάκανος σχολίασε:

  January 20th, 2011 at 17:22

  Κύριε Μοσκοβίτη,
  Σχετικά με την κριτική που ασκήσατε θέλω να σας διευκρινίσω ότι ο δικός μου ο αγώνας δεν είναι όψιμος, αλλά πολύ παλιός, όταν ακόμα ήμουν ένστολος και δεν είχα συμπληρώσει το όριο ασφαλείας για συνταξιοδότηση. Ένας αγώνας για τον οποίο ασχολήθηκαν όλες σχεδόν οι τοπικές εφημερίδες όπως και οι συνδικαλιστικές π.χ., της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών και της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης και Χανίων. Κουράστηκαν στην συνέχεια ή βαρέθηκαν ή αποδέχθηκαν την παραπληροφόρηση ή και να συνέβη κάτι άλλο που δεν μπορώ να αποδείξω. Ελάχιστοι συνέχισαν να με στηρίζουν όπως είναι η φωνή των συναδέλφων του Νομού Θεσσαλονίκης με την δυναμική εφημερίδα τους το «Αστυνομικό Βήμα». Ήρθε, όμως, η ώρα και αυτών των συναδέλφων ν’ αποστρατευθούν, αλλά δεν με ξέχασαν γιατί συνεχίζουν και με στηρίζουν μέσα από ένα θαυμάσιο περιοδικό της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Νομού Θεσσαλονίκης τη «Δύναμη» στο οποίο μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξή που έδωσα αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές του 2009. Παρόμοιες συνεντεύξεις μπορείτε να διαβάσετε και σε άλλες εφημερίδες όπως είναι η «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» και τα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» Νέας Σμύρνης. Όλες είναι αναρτημένες στο site μας. Για να μην μακρηγορώ τελειώνω με ευχαριστίες τόσο σ’ εσάς για τα καλά σας λόγια όσο και στους κύριο Αντώνιο Καλογρίδη, κυρία Αντωνία και κυρία Κατερίνα Οικονόμου στην πολύχρονη προσπάθεια που συνεχίζω κατά της μεγαλύτερης απάτης σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

Ένα σχόλιο

 1. Αγαθή Παπαδοπούλου

  Συνεχίστε έτσι κύριε Κάκανε!
  Δυναμικά και αμερόληπτα!
  Στο ΠΑΣΟΚ μπορούν να μείνουν μόνο όσοι εξυπηρετήθηκαν!
  Μας έχουν ρουφήξει το αίμα και δεν ντρέπονται καθόλου!
  Και το φτύσιμο ακόμα για ξεμάτιασμα το νομίζουν!
  Τι Ντροπή!

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com