Πέμπτη , 28 Σεπτέμβριος 2023

Ο επικεφαλής «Σοφών» του Σύριζα, αγωνιά για το μέλλον της χώρας…

 
Δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχει τέτοια Επιτροπή και ούτε πως ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος είναι επικεφαλής των «Σοφών» του ΣΥΡΙΖΑ. Το πληροφορηθήκαμε, διαβάζοντας στον ηλεκτρονικό Τύπο τις δηλώσεις που έκανε με προτάσεις για αλλαγή του μοντέλου διακυβέρνησης της χώρας και του ρόλου του Προέδρου της Δημοκρατίας. Για «Πρωθυπουργοκεντρική»  διακυβέρνηση,  για «Κυβερνοκρατούμενη» βουλή και για «Κηδεμονευόμενο» Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ομιλεί ο πρόεδρος της Επιτροπής «Σοφών» του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Κωνσταντόπουλος.


Κι ενώ δεν γνωρίζαμε την  Επιτροπή «Σοφών» του προαναφερόμενου κόμματος,  γνωρίζαμε, όμως, πολύ καλά από παλιά τα τρία αυτά, από τα πολλά… κακά του κράτους. Ο πρώην πρόεδρος, λοιπόν, του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, πολύ αργά τ’ ανακάλυψε και θέλοντας προφανώς ν’ ακουστεί η φωνή του ως σοφού πλέον, φωνασκεί για το καλό μας.  Με  αφορμή την πρωτοβουλία του, θυμηθήκαμε την περίοδο που ήταν ακόμα πρόεδρος του Συνασπισμού, την προσωπική συνάντηση που είχαμε κατόπιν ραντεβού, η οποία αφορούσε τον αναχρονισμό και την παρανομία των κρατικών οχημάτων. Ουδεμία, όμως, ενέργεια έκανε τότε ή έστω μεταγενέστερα παρά του ότι συμφώνησε με τον αγώνα μας. Ευελπιστούμε να το κάνει τώρα που είναι επικεφαλής της Επιτροπής «Σοφών» και αυτό, επειδή οι Σοφοί, δεν επιτρέπεται να σιωπούν για τη διαφθορά…

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com