Σάββατο , 13 Ιούλιος 2024

Ο Αστυνομικός Σταθμός της Παλαιόχωρας

Πέντε χρόνια περάσανε από τότε που ο Αστυνομικός Σταθμός της Παλαιόχωρας μεταφέρθηκε σ’ ένα ευρύχωρο οίκημα με σκοπό να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολίτες και οι υπηρετούντες σ’ αυτόν. Οι ενέργειες για την ανεύρεση νέου οικήματος βέβαια, ξεκίνησαν με προτροπή του γράφοντος τη διετία 1997 -1999 όπου υπήρξε διοικητής του. Δεν το γράφω για να μου δώσουν εύσημα, άλλωστε αυτά προσφέρονται συνήθως σε όσους χρησιμοποιούν τη φράση, “μάλιστα διατάξετε” κάτι που συνήθως απέφευγα, όχι γιατί δεν έτρεφα σεβασμό στην ιεραρχία, αλλά επειδή τα διατασσόμενα τις περισσότερες φορές αποτελούσαν αντιγραφή από το αρχείο με αλλαγή ημερομηνίας, αριθμού πρωτοκόλλου και υπογραφής. Η μετάθεση μου άλλωστε στη συγκεκριμένη Υπηρεσία από τις Τεχνικές Υπηρεσίες ήταν «εκδικητική», καθόσον επέμενα στη νομιμότητα της κίνησης των υπηρεσιακών οχημάτων, τα οποία, όπως κι όλα τ’ άλλα  κρατικά οχήματα κυκλοφορούν δεκαετίες παράνομα και εξακολουθούν ακόμα…  Γι’ αυτά τα θέματα, θα πληροφορηθείτε περισσότερα διαβάζοντας το βιογραφικό μου και διάφορα άλλα άρθρα και συνεντεύξεις που υπάρχουν στο site αυτό. Εκείνο που με αφορά και θίγω σήμερα είναι η αδιαφορία των τοπικών βουλευτών και κυρίως αυτών που χρημάτισαν Υφυπουργοί Δημόσιας Τάξης, οι οποίοι δεν υλοποίησαν τις υποσχέσεις τους για την δικαίωση μου αλλά και για την αναβάθμιση του Σταθμού σε Αστυνομικό Τμήμα. Η Παλαιόχωρα είναι κωμόπολη και επιβάλλεται ν’ αποκτήσει Αστυνομικό Τμήμα με πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό και δύναμη. 
Το ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε στις 9 Μαρτίου 2006 στα Χανιώτικα νέα, αναρτήθηκε στην προηγούμενη ιστοσελίδα και μεταφέρθηκε στην παρούσα στις 27-11-2011. 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com