Τετάρτη , 19 Ιούνιος 2024

Ντροπή για την κυβέρνηση… ο αποκλεισμός του Αγίου Ραφαήλ (Και βίντεο)

Συγκλονιστική η μαρτυρία ενός πονεμένου πατέρα με ανάπηρο παιδί για την απαράδεκτη απόφαση κλεισίματος του Ιερού προσκυνήματος του Αγίου Ραφαήλ στο 18ο χλμ του ΒΟΑΚ Χανίων – Ρεθύμνου στην τοποθεσία “Τρία Καμαράκια”, λίγο μετά τον οδικό κόμβο των Καλυβών και άλλων χωριών του Αποκόρωνα για όσους έρχονται από Χανιά. 

?

Αυτοί που “ευαισθητοποιήθηκαν” με το πρόσχημα αποφυγής τροχαίων ατυχημάτων οφείλουν να μελετήσουν καλά τον παράνομο χαρακτηρισμό του ΒΟΑΚ ως αυτοκινητόδρομου επειδή, ούτε αυτοκινητόδρομος είναι, ούτε και εθνική οδός αλλά, δυστυχώς, ένας απλός κεντρικός δρόμος με εκατοντάδες εισόδους και εξόδους από και προς την “μαϊμού” οδό ταχείας κυκλοφορίας. 

Με την… λογική, λοιπόν, που απέκλεισαν τον Άγιο Ραφαήλ θα πρέπει να κάνουν το ίδιο παντού. 

ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ Κ.Ο.Κ.

Από την πλευρά τους οι οδηγοί για να μην συμβαίνουν τροχαία ατυχήματα οφείλουν να μην αναπτύσουν υπερβολικές ταχύτητες, να μην οδηγούν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες διεγερτικές ουσίες, να μην είναι κουρασμένοι, να μην ομιλούν στο κινητό ή να συζητούν με τους συνεπιβαίνοντες κλπ.   

Από την πλευρά τώρα της πολιτείας πρέπει όλοι οι δρόμοι να είναι με τις αντίστοιχες προδιαγραφές και όχι όπως συμβαίνει με τον ΒΟΑΚ. 

Για περισσότερα σχετικά με τον παράνομο αποκλεισμό του Αγίου Ραφαήλ σε προγενέστερα άρθρα μας στους παρακάτω συνδέσμους. 

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος


Για να καταλάβουν ορισμένοι τι σημαίνει οδός ταχείας κυκλοφορίας και να σταματήσουν να γράφουν αρνητικά σχόλια σε βάρος του Ιερού Προσκυνήματος ας δουν καλά αυτή την φωτογραφία με την οδό ταχείας κυκλοφορίας στην Εγνατία οδό.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com