Τρίτη , 5 Δεκ 2023

Νέο πολιτικό… βηματισμό έχει ανάγκη η χώρα!

ΑΠΟΨΗ: Γράφει ο Γιάννης Η. Κάκανος

Οι ανάγκες των καιρών επιτάσσουν διαφορετικούς χειρισμούς διακυβέρνησης της Ελλάδας. Της χώρας που  “γεννήθηκε” από τους αρχαίους προγόνους της και άκμασε το πολίτευμα της δημοκρατίας. Ένα πολίτευμα πού δυστυχώς, στα μεταγενέστερα χρόνια το διαδέχθηκε η παρακμή με οδυνηρά επακόλουθα, μέχρι και σήμερα. Και αυτό, επειδή  στο σύνολο του ο πολιτικός κόσμος στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων. 

Η Ελλάδα, όμως, πρέπει να ορθοποδήσει για να μπορέσει ν’ αντιμετωπίσει  κάθε λογής αντιξοότητες και απειλές. Προς επίτευξη αυτής της εθνικής ανάγκης επιβάλλεται να εκλείψουν από παντού οι φανατισμοί για να θεμελιωθεί εκ νέου σωστά και υπεύθυνα το δημοκρατικό πολίτευμα, που θα αποδώσει σημαντικά οφέλη στο λαό και στη χώρα. Η διαφορά θα γίνει πασιφανής με την μείωση των κομματικών μελών και την αύξηση των φίλων πέραν ακόμα και του ενός κόμματος. Μπορούμε, αρκεί να θελήσουμε. Πάνω απ’ όλα το δημόσιο συμφέρον, η πατρίδα. 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com