Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Να προέχει η εθνική ασφάλεια!

Για την ασφάλεια του ταξιδιού κάθε οχήματος ισχύουν αντίστοιχες κατασκευαστικές αλλά και νομοθετικές απαγορεύσεις, διαφορετικά ελλοχεύει ο κίνδυνος. Για παράδειγμα, λέμε: Όταν πάνω σ’ ένα δίτροχο όχημα ταξιδεύουν τέσσερα άτομα ή σ’ ένα μικρό Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στοιβαχτούν δέκα, η μετακίνησή τους είναι επικίνδυνη. Το ίδιο, βέβαια, ισχύει για όλα τα μέσα μεταφοράς, είτε αυτά είναι για τη στεριά, είτε για τη θάλασσα, είτε εναέρια. 


Παρομοιάζοντας, λοιπόν, ένα κράτος ως επιβατικό σκάφος, πρέπει για την ασφάλεια αυτών που μεταφέρει να έχει τον αριθμό που ορίζει η μελέτη κατασκευής του. Δεν είναι, λοιπόν, ρατσισμός η προστασία του ντόπιου αλλά και ξένου πληθυσμού, που πρόκειται να μεταφερθεί από ένα πλοίο, επειδή το Λιμεναρχείο δεν επιτρέπει τον απόπλου του. Τα παραδείγματα της παράφρασης που αναφέρουμε δεν θίγουν κανένα, απεναντίας, δείχνουν σεβασμό στη νομιμότητα. Προέχει η εθνική ασφάλεια της χώρας και δεν είναι ρατσισμός αυτό, αλλά χρέος. 

 


Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com