Δευτέρα , 4 Μαρ 2024

Να ληφθούν νέα δεδομένα για αποτροπή αμφιβολιών στα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ

Για να εκλείψουν οι αμφιβολίες σε βάρος του ΟΠΑΠ είναι απαραίτητο να γίνουν αλλαγές για το “κάτι στραβό” που ενδεχομένως να συμβαίνει στα τυχερά παιχνίδια, όπως για παράδειγμα συμβαίνει στο “αγαπημένο” Τζόκερ όπου χιλιάδες άνθρωποι είναι εθισμένοι, καθόσον αρκετοί  πιστεύουν πως το 5+1 δεν πρόκειται να τους τύχει ποτέ, αλλά ευελπιστούν στο απλό πεντάρι και στο 4+1 που θα τους δώσουν σεβαστά χρηματικά ποσά.

Ο ΟΠΑΠ, όμως ενώ ξέρει ότι οι αμφιβολίες που διατηρούν στην πλειοψηφία τους οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι, μπορεί και πρέπει ΕΦΟΣΟΝ είναι καθαρός, ν’ αλλάξει το σύστημα κλήρωσης των αριθμών και ακόμα να έκανε αύξηση στα κέρδη των μικρότερων κατηγοριών. 

Σήμερα για παράδειγμα οι τυχεροί στο 4+1 εισπράττουν 2.500 ευρώ δίχως να έχει αφαιρεθεί ο φόρος. Καλό είναι το ποσό αυτό, αλλά στο αμέσως παρακάτω που είναι το 3+1 δίνει μόνο 50 ευρώ, ενώ θα μπορούσε να δώσει 500 ευρώ. 

Στο 2+1 δίνει μόνο 2 ευρώ και στο 1+1 το ποσό των 1,5 ευρώ, ενώ θα μπορούσε να έδινε 100 και 15 ευρώ αντίστοιχα. Και για τους τυχερούς χωρίς +1 όπως το 4 και το 3 δίνει 50 και 2 ευρώ αντίστοιχα, ενώ θα μπορούσε να έδινε 400 και 100 ευρώ αντίστοιχα.  

Το “Επαρχιακό φως” 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com