Δευτέρα , 15 Ιούλιος 2024

Μισές δουλειές…


Όταν η αδιαφορία της δημοτικής Αρχής σε ορισμένες καταστάσεις γίνεται ρουτίνα, τα προβλήματα διαιωνίζονται. Ο λόγος αφορά τις παλιές παρόδους στα Χανιά που έχουν ονομαστεί οδοί. Μία παλιά πάροδος, επί παρόδου μάλιστα, είναι και η σημερινή οδός Βασιλείου Τζοτζολάκη που είναι κάθετος στην κεντρική οδό Αλεξάνδρου Παναγούλη. 

Κι ενώ πριν από χρόνια δημοσιεύσαμε αρχικά σχετικό σχόλιο επειδή στις πινακίδες γραφόταν η συγκεκριμένη οδός λανθασμένα ως Βασιλείου Τζουτζουλάκη, έγινε η αντικατάσταση των πινακίδων με σωστή αναγραφή της ονομασίας. Δεν μερίμνησαν, όμως, να γίνει και η διόρθωση στον χάρτη της πόλης, αλλά και στο διαδίκτυο.  Και ακόμα, να τοποθετήσουν σωστή αρίθμηση στις οικίες, αφήνοντας, δυστυχώς, τους παλιούς διψήφιους αριθμούς. Βλέπουμε, λοιπόν, σήμερα την οδό Βασιλείου Τζοτζολάκη που το μήκος της δεν υπερβαίνει τα  80 μέτρα να έχει στις τελευταίες οικίες της, αριθμούς 89 και 91 αντίστοιχα. Έλεος!  

Γιάννης Η. Κάκανος  

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com