Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μικρότερη ταλαιπωρία οδηγών στη σήραγγα Τοπολίων

P1210851

Ο εποχικός υπάλληλος του Δήμου Κισάμου εμφανώς ικανοποιημένος από την αποτελεσματική όπως μας είπε κυκλοφορία 

KAKANOS_N-EW_CARD-Μεγάλο-μέγεθος-

P1210849

Επιτέλους από φέτος μειώθηκε σημαντικά η ταλαιπωρία των οδηγών που διερχόταν από τη σήραγγα Τοπολίων, εκεί όπου τα φανάρια δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν, λόγω του μήκους της διαδρομής του στενού τούνελ και τα μεγάλα οχήματα, φορτηγά και λεωφορεία κυρίως καθώς επίσης και τον μεγάλο όγκο άλλων οχημάτων που πέρναγε από τη σήραγγα τους καλοκαιρινούς μήνες, παρά τις κατά καιρούς ρυθμίσεις που γινόντουσαν.   

Τα τελευταία χρόνια,  ο Δήμος Κισάμου είχε ορίσει βάρδιες με δύο εποχικούς υπαλλήλους οι οποίοι μιλούσαν μεταξύ τους με ασύρματη επικοινωνία. Το αποτέλεσμα για λίγες ώρες ήταν άριστο, αλλά στη συνέχεια, όταν χαμήλωνε η στάθμη των συσσωρευτών στους πομποδέκτες τα πράγματα δυσκόλευαν ξανά.

Για πρώτη, όμως, χρονιά φέτος μετά από συνεννόηση του Δήμου Κισάμου με τις αρμόδιες Τεχνικές Υπηρεσίες των σηματοδοτών, εκπαιδεύτηκαν άτομα, τα οποία χρησιμοποιούν χειροκίνητα την επιλογή ανάματος και σβησίματος των φωτεινών σηματοδοτών από τον πίνακα ελέγχου στην ανατολική είσοδο του τούνελ, με αποτέλεσμα να μην  υπάρχουν πλέον ατελείωτες ουρές οχημάτων.      

 Γιάννης και Ηλίας Κάκανος

 sosth

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com