Ανακοίνωση

Μέσα κι έξω από τα Χανιά: Μικρά σχόλια για προβληματισμό και ενέργειες…

Στο χθεσινό μας οδοιπορικό επί του βορείου οδικού άξονα της νέας εθνικής οδού προς δυτικά του νομού, φωτογραφίσαμε καταστάσεις τις οποίες σχολιάζουμε καλόπιστα προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και μόνο, με την ελπίδα να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από τους αρμόδιους.  Παραθέτουμε μικρά, αλλά σοβαρά θέματα που δημοσιεύθηκαν σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου 2013 στη σελίδα 31 της πρώτης σε κυκλοφορία ημερήσιας εφημερίδας της Κρήτης, τα «Χανιώτικα νέα».  

 

Πόσο στοίχισε, ενώ ακόμα δεν τελείωσε το Νηπιαγωγείο; 


Για πρώτη χρονιά λειτούργησε φέτος το σύγχρονο διθέσιο Νηπιαγωγείο στην περιοχή του Ταυρωνίτη, αλλά δεν τελείωσε ακόμα, ενώ στοίχισε πάρα πολλά χρήματα, γεγονός που μας υποχρέωσε, κατόπιν διαμαρτυρίας, να το φωτογραφήσουμε όπως είναι και λειτουργεί σήμερα. Το οικόπεδο προσφέρθηκε από τον πρώην Δήμο Βουκολιών και άρχισε το κτίσιμο για να στοιχίσει 1.494.297,52 ευρώ δίχως να έχει αποτελειώσει… Έλεος!

 

 

Στα βραχάκια Νέας Κυδωνίας


Για την επικίνδυνη καθίζηση στα Βραχάκια στην περιοχή της Νέας Κυδωνίας αναφερθήκαμε πρόσφατα στο φύλλο του Σαββάτου 30 Μαρτίου 2013 σελίδα 4, αλλά δυστυχώς οι αρμόδιοι δεν έδωσαν σημασία. Οι νέες φωτογραφίες δείχνουν το βάθος του λάκκου ο οποίος χρήζει άμεσης επισκευής για να μην θρηνήσουμε θύματα. 

 

 

Περί πεζοδρομίων

Άγρια χόρτα έχουν φυτρώσει στο υπό κατασκευή πεζοδρόμιο που εμποδίζουν την κυκλοφορία των πεζών

Για τη γέφυρα στα Καμισιανά έχει γίνει μελέτη, έχουν πέσει οι βάσεις για να διαπλατυνθεί και να γίνουν πεζοδρόμια, αλλά η υπόθεση παρέμεινε στην αρχή της διαδικασίας… Για το τμήμα των πεζοδρομίων στο Γεράνι αναμφισβήτητα ο Δήμος μέχρι ένα σημείο έχει κάνει θαυμάσια έργα, αλλά και το υπόλοιπο τμήμα πρέπει να φτιαχτεί ή τουλάχιστον να νοικοκυρευτεί. 


 

Όψεις με την επικίνδυνη στενή γέφυρα στα Καμισιανά.

 

Περί πινακίδων

Στον οδικό κόμβο Νέας Κυδωνίας το STOP στερείται ιστού.

Μεταξύ πολλών άλλων περιπτώσεων οι πινακίδες αυτές θέλουν το σχετικό τους νοικοκύρεμα μιας και ήδη διανύουμε την αρχή της φετινής τουριστικής περιόδου και η αντιαισθητική τους εμφάνιση επιβάλλεται να εκλείψει.

 

Στα Ραπανιανά Κισάμου η πινακίδα που δηλώνει την αρχή του χωριού έχει ξεβιδώσει και κρέμεται


Στο Μάλεμε μια άλλη πινακίδα που προειδοποιεί για την επικίνδυνη δεξιά στροφή είναι στο έδαφος.  

 

 

 

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com