Κυριακή , 16 Ιούνιος 2024

Μια παραλιακή οδός ανατολικά της Κισάμου θα αναδείξει όλη την περιοχή του κόλπου

Ότι δεν έγινε μέχρι σήμερα από καμία δημοτική Αρχή επιβάλλεται να γίνει με την αξιοποίηση όλου του μήκους της παραλίας στον κόλπο της Κισάμου από την ανατολική πλευρά των Νοπηγίων που είναι το κάμπινγκ μέχρι και την κωμόπολή της Κισάμου με την κατασκευή μιας σωστής παραλιακής οδού με γέφυρες στα ποτάμια και οχετούς στα ρέματα που εκβάλουν στη θαλάσσια περιοχή.

Η σημερινή κατάσταση στο μεγαλύτερο τμήμα της παραλίας  παρά τις επανειλημμένες αναρτήσεις και δημοσιεύσεις στα «Χ.ν.», παραμένει ξεχασμένο από τους αρμόδιους με αποτέλεσμα να μην έχει αξιοποιηθεί τουριστικά μια θαυμάσια περιοχή.

Οι φωτογραφίες που απαθανατίσαμε μιλούν από μόνες τους!

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος  

Όψεις με τις καταστάσεις του δρόμου που στερείται γέφυρας ανατολικά στα Νοπήγια μέχρι και το τέλος του μήκους 1.500 μέτρων στο ύψος του Δραπανιά. Από εκεί μέχρι την Κίσαμο η παραθαλάσσια περιοχή παραμένει χωρίς δρόμο. 

Όψεις (πάνω) με την ανατολική παραλία της κωμόπολης της Κισάμου και τον χωματένιο δρόμο πρόσβασης από τον κεντρικό παράλληλο της εθνικής οδού. 

Ένας δεύτερος δρόμος με άσφαλτο προς την παραλία που χρειάζεται νοικοκύρεμα στο ύψος της γέφυρας του Κορφαλώνα για τα Καλουδιανά.

Η δυτική πλευρά στα Νοπήγια του Δήμου Κισάμου

Η ανατολική πλευρά στα Νοπήγια με τον δρόμο που έχει υποστεί μεγάλες φθορές και στερείται γέφυρας πλησίον του ποταμού στο Κάμπινγκ περιοχή του Δήμου Πλατανιά.     

Τα χάλια του έχει και ο κάθετος δρόμος που συνδέει την παλιά εθνική οδό στον Δραπανιά προς την παραλία.   

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com