Κυριακή , 28 Μάϊος 2023

Μια μικρή ζεστή φωλίτσα στον πλανήτη η Ελλάδα

19-swallows-thumb-large

Δεν υπάρχει ρατσισμός επειδή στην πλειοψηφία του ο δοκιμαζόμενος ελληνικός λαός ανησυχεί από τις καθημερινές αφίξεις δυστυχισμένων ανθρώπων από άλλες πατρίδες. Η χώρα μας αποτελεί πράγματι μια μικρή ζεστή και φιλόξενη φωλίτσα στο ωραιότερο σημείο του πλανήτη, αλλά έχει γεμίσει, δεν χωρά άλλους και αυτό είναι που πρέπει να μας προβληματίσει σοβαρά για το μέλλον των παιδιών μας και των επόμενων γενεών.

Ο ελληνικός λαός εδώ και χρόνια είναι αντιμέτωπος με τη σκληρή καθημερινότητα της οικονομικής κρίσης που μας έφεραν οι ανορθόδοξες πολιτικές των κυβερνήσεων κυρίως της μεταπολίτευσης αιτία εκατοντάδων αυτοκτονιών και μεταναστεύσεων προσωπικοτήτων του επιστημονικού αλλά και εμπορικού ακόμα κόσμου, καθώς επίσης και φοιτητών που βλέπουν το μέλλον δυσοίωνο για να μπορέσουν να ζήσουν εδώ που γεννήθηκαν.

Η σημερινή συγκυβέρνηση δείχνει έμπρακτα μεγάλο ενδιαφέρον να φιλοξενήσει χωρίς υποδομές  και με τόση ανεργία, χιλιάδες αλλοδαπές οικογένειες. Πώς Θα ζήσουν; Πού θα δουλέψουν και πώς θα τους αστυνομεύει αφού εκτός της δυστυχίας που αντιμετωπίζουν, έχουν μεταξύ τους σοβαρές διαφορές, θρησκευτικούς φανατισμούς και πολλοί εξ αυτών βλέπουν εχθρικά τους χριστιανούς;    

 

 

  

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com