Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μια ημέρα για “όλους” η 3η Δεκεμβρίου

Νοσηλεύτριες με φιλοξενούμενους ΑμεΑ 

Προβολή ταινίας “Η θετική πλευρά της ζωής” για φιλοξενούμενους Ιδρυμάτων ΑμεΑ με παράλληλη έκθεση ζωγραφικής τους, πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Χανίων στις 8 το βράδυ της Παρασκευής στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία. 

Για την εκδήλωση μίλησε στα “Χ.ν.” η αντιδήμαρχος κα Ελένη Ζερβουδάκη υπογραμμίζοντας τα εξής: “ Τρίτη Δεκεμβρίου σήμερα ημέρα αφιερωμένη στα ΑμεΑ, στους ανθρώπους οι οποίοι είναι διαφορετικοί αλλά με την έννοια της μοναδικότητας γιατί είμαστε όλοι άνθρωποι και είμαστε όλοι ίσοι. Βρισκόμαστε εδώ απόψε στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων να δούμε και να απολαύσουμε μία ταινία αφιερωμένη στον άνθρωπο, στο μεγαλείο της ψυχής του ανθρώπου βλέποντας μόνο την θετική πλευρά της ζωής και ήδη μας έχουν πλαισιώσει  φιλοξενούμενοι από το Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων – Τμήμα Κατασκευών, μας έχει πλαισιώσει το σωματείο κωφών  “Σαμαριά”, αρκετός κόσμος μαζί μας και τους ευχαριστούμε. Ένα τελευταίο μήνυμα είναι ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί, όλοι μοναδικοί, αλλά όλοι ίση”.    

  Ηλίας Ι. Κάκανος 

Η αντιδήμαρχος Χανίων κα Ελένη Ζερβουδάκη 
Φλώρου Κωνσταντίνα υπεύθυνη της στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης ατόμων με νοητική στέρηση του ΠΑΜΕΑ Χανίων. “Οι φιλοξενούμενοι στη στέγη είναι από 18 ετών ο μικρότερος μέχρι και 64 ο μεγαλύτερος. Ήρθαμε να παρακολουθήσουμε την ταινία και ο Δήμος έχει την καλή προαίρεση να τους κάνει κάποια δώρα τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα των ΑμεΑ”.  

Προσωπικό Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων θα μοιράσει δώρα σε ΑμεΑ.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com