Τετάρτη , 19 Ιούνιος 2024

Μια ιδανική πατρίδα θέλει καινοτομίες, σωστή παιδεία και αυστηρή δικαιοσύνη!

map_greece

Για ν’ αποκτήσουμε μια ιδανική πατρίδα μετά από έναν τουλάχιστον αιώνα γεμάτο πολέμους, μίση και πάθη χρειάζονται παντού αλλαγές, σε όλους τους χώρους  και τους θεσμούς κάνοντας αρχή μέσα από την οικογένεια, την παιδεία, την πολιτική, τη δικαιοσύνη και φυσικά την εκκλησία.

Οι ανάγκες του σήμερα όπως και του μέλλοντος απαιτούν βαθιές τομές στα ισχύοντα ώστε  να μπορέσει αυτός ο τόπος να ορθοποδήσει και να πάει μπροστά.

Η πατρίδα δοκιμάζεται με το λαό να υποφέρει και τον πολιτικό κόσμο να εξακολουθεί με την ίδια τακτική να κερδίσει ξανά την πολυπόθητο ψήφο. Οι καλές σκέψεις είναι ευλογία και με αυτές πρέπει να πορευτούμε για να μην χάσουμε την πατρίδα μας και γίνουμε ξένοι στον τόπο που γεννηθήκαμε.

Κι ενώ η διαφθορά είναι μάστιγα στη δημόσια διοίκηση, στον συνδικαλισμό, στην πολιτική, στην εκκλησία όλοι κωφεύουν με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται το γραφειοκρατικό χθες προς όφελος των εναλλασσόμενων καρεκλοκένταυρων του συστήματος.

Βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμνού και ακόμα δεν συνετιστήκαμε με τόσους φόρους και χαράτσια που παγιοποιήθηκαν προς όφελος τάχα  του δημοσίου συμφέροντος.

Αν δεν αλλάξουμε συνήθειες, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να κάνουμε τους πολιτικούς να μας υπολογίζουν στα σοβαρά και θα συνεχίσουμε να τρέχουμε στα γραφεία τους παρακαλώντας για μια χάρη!

Για περισσότερα σας παραπέμπουμε στον παρακάτω σύνδεσμο…

https://eparxiakofos.gr/panta-epikero-afou-klepsimo-pai-sinnefo/ 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com