Πέμπτη , 1 Ιούνιος 2023

Μεταξύ άλλων παγκόσμιων εορτών και των αδέσποτων ζώων

Δείτε στον σύνδεσμο περιπτώσεις που χρειάζονται άμεση βοήθεια… https://www.facebook.com/adoptastray.chania/ 

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων έχει καθιερωθεί εδώ και έξι χρόνια η 4η Απριλίου, που δυστυχώς πέρασε χωρίς να γίνει η σωστή προβολή για τα καημένα τα ζώα που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Οι φιλοζωικές οργανώσεις ανά τον κόσμο προσφέρουν σημαντικό έργο προστασίας και υιοθέτησης τους από οικογένειες.

Από το μικρό μας δημοσιογραφικό μετερίζι, προτείναμε σε φιλοζωικούς Συλλόγους με πρόσφατο άρθρο συνεργασία στον διαφημιστικό τομέα  για να έχουν ένα σεβαστό ποσοστό ώστε να καλύπτουν διάφορες ανάγκες τους. Το άρθρο μας θα το δείτε και στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος

13 KAKANOS (Page 10)

Στηρίζουμε Φιλοζωικούς Συλλόγους

 

Διαχρονικό το πρόβλημα με τις γεννήσεις των κατοικίδιων ζώων, γατούλες και σκυλάκια που αφήνονται στο έλεος ή πετιούνται σε κάδους…

Η πολιτεία παλαιότερα παρέμενε αδιάφορη, αλλά εδώ και λίγα χρόνια με τις εκκλήσεις των φιλοζωικών Συλλόγων έχουν ληφθεί ορισμένα σωστά μέτρα, δίχως αυτά να  είναι απολύτως αποτελεσματικά, αφού υποχρεώνουν τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς να επιβαρύνονται οικονομικά με στειρώσεις και ηλεκτρονικές ταυτότητες στα ιδιωτικά κτηνιατρεία, αφού τα δημόσια δεν έχουν την αναγκαία υποδομή. Ναι στις στειρώσεις, ναι στις ηλεκτρονικές ταυτότητες, αλλά και ναι και στην κρατική μέριμνα για τις κοινωνικές τάξεις των οικογενειών που δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να επισκέπτονται ιδιώτες κτηνιάτρους.  

Από την πλευρά τη δική μας για ν’ αρχίσουν να μειώνονται ακόμα περισσότερο τα εγκαταλελειμμένα ζωάκια, σκυλάκια και γατάκια, προτείνουμε  στους Φιλοζωικούς Συλλόγους της Κρήτης και όχι μόνο, συνεργασία στον διαφημιστικό τομέα ούτως ώστε από κάθε διαφήμιση που θα μας δίνουν από επαγγελματίες της περιοχής τους, να έχουν ένα σεβαστό ποσοστό για διάφορες ανάγκες τους της τάξεως του 50% από το site  και του 25% από τα έντυπα μας. 

Οι διαφημίσεις μας είναι φθηνές και αποτελούν “χρυσή ευκαιρία” για  επαγγελματίες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να διαφημιστούν σε άλλα Μ.Μ.Ε.

Για την άμεση εξυπηρέτηση κάθε ενδιαφερομένου επαγγελματία που  θέλει να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή, παρακαλούμε να έρχεται σε συνεννόηση μαζί μας καταθέτοντας στη συνέχεια την οικονομική του συμβολή στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ALPHA BANK  GR93 0140 9070 9070 0210 1052 144   ή  

Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων  GR58 0690 0010 0000 0016 1017 003        

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com