Ανακοίνωση

Μετά τις εκλογές επιβάλλεται το… νοικοκύρεμα του “Καλλικράτη”

image0053

Με πνεύμα δημιουργικό και συλλογική προσπάθεια για ένα – αν όχι ιδανικό – όμως, καλύτερο αύριο, ν’ απαιτήσουμε από την κυβέρνηση και τα κόμματα την αλλαγή της νομοθεσίας του… προβληματικού “Καλλικράτη”. Δεν ωφελεί τις κοινωνίες και τη χώρα μας η σημερινή νομοθεσία όπως μελετήθηκε από τον  αρχιτέκτονα Γιάννη Ραγκούση εκλεγμένο ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας και υπουργό στη συνέχεια της οικτρά, δυστυχώς, αποτυχημένης κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου.

Μεταξύ των αλλαγών που πρέπει να γίνουν είναι ο περιορισμός των υποψηφίων συμβούλων.  Η ξεχωριστή ψήφος των δημάρχων και των περιφερειαρχών θ’ αποτελούσε καινοτομία. Αν δεν συμβεί αυτή η αλλαγή, να στραφεί η κυβέρνηση σε άλλη καινοτομία όπως π.χ.  να ψηφίζονται υποχρεωτικά οι συνδυασμοί και οι κατά προτίμηση των εκλογέων υποψήφιοι σύμβουλοι, ενώ προαιρετικά να μπορούν όσοι θέλουνε να ψηφίζουν και σε άλλους συνδυασμούς υποψήφιους συμβούλους.  

Το “Επαρχιακό φως” εύχεται να έχουν καλή συνεργασία οι νικητές με τους ηττημένους για το καλό της χώρας μας.    

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com