Σάββατο , 15 Ιούνιος 2024

Σήμα κινδύνου εκπέμπει το “Επαρχιακό φως”

Η ιστοσελίδα μας www.eparxiakofos.gr έχει τάξει σκοπό να υπηρετεί τον πολιτισμό και την παράδοση της Κρήτης, προβάλλοντας από το ξεκίνημά της, το 2007 έως σήμερα, χιλιάδες πολιτιστικές αλλά και εκκλησιαστικές εκδηλώσεις από όλο τον Νομό Χανίων και όχι μόνο.

Όμως, επειδή το “Επαρχιακό φως” μεγαλώνοντας ηλικιακά, μεγαλώνει και ο αποθηκευτικός του χώρος, σκεφτόμαστε την πώλησή του, διότι η εν λόγω ιστοσελίδα δεν είναι επαγγελματική ώστε να καλύπτονται τα διάφορα έξοδα μίσθωσης χώρου και ασφάλειας που έχει αυτή η σπάνια πολιτιστική συλλογή.

Μέχρι το τέλος του 2022, η ιστοσελίδα μας θα βρίσκεται στις επάλξεις, κοντά σε κάθε πολιτιστικό δρώμενο. Η συνέχεια της, όμως, θα εξαρτηθεί από το ενδιαφέρον που θα επιδείξουν πρωτίστως οι φορείς του Νομού μας.

Ενδεικτικά παραθέτουμε αρκετά παλαιά στιγμιότυπα μέχρι το 2009 από τα χιλιάδες που φιλοξενούνται στην πολιτιστική μας ιστοσελίδα. 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com