Σάββατο , 15 Ιούνιος 2024

Με τα μέτρα καταστολής… βομβαρδίζουμε την ενότητα!

Πηγή: efsyn.gr

Η ενημέρωση είναι λειτούργημα και αν ήταν σε κάθε περίπτωση, έγκυρη και σωστή, ο κόσμος – σε παγκόσμιο επίπεδο –  θα ήταν πολύ καλύτερος.

Οι λόγοι, όμως, που το αποτρέπουν αυτό είναι πολλοί, με σκοπό να μην καθιερωθεί η ειρήνη και τη θέση της να πάρουν διάφορες ασθένειες, πόλεμοι, μίση και πάθη μεταξύ των λαών όπως και εμφύλιες καταστάσεις.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά,  εμφανίστηκε και ο θανατηφόρος ιός πλήττοντας τον παγκόσμιο πληθυσμό,  με άλλες χώρες να έχουν μεγάλη θνησιμότητα και άλλες μικρότερη.

Ανάμεσα στις χώρες που βρίσκονται σε πλεονεκτικότερη θέση είναι και η Ελλάδα, επειδή ακριβώς οι Έλληνες στην πλειοψηφία τους αποδέχτηκαν ακόμα και τις θρησκευτικές απαγορεύσεις, μένοντας στα σπίτια τους καθ΄ υποδείξεις των αρμοδίων. Υπήρξαν κάποιες εξαιρέσεις, ωστόσο δεν χρειαζόταν η καταστολή.

Η πολιτεία ως ένα βαθμό πράττει καλώς. Όμως, η μη τήρηση εφαρμογής των προληπτικών μέτρων σε διαφορετικές περιπτώσεις που αφορούν το θρήσκευμα όπως και η “ανοιχτόκαρδη αγκαλιά” σε κάθε πρόσφυγα και μετανάστη,  έχει προκαλέσει εσωτερικά προβλήματα κάνοντας την χώρα μας να μοιάζει  με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

Η Ελληνική Αστυνομία θα εμπλακεί σε επικίνδυνες αποστολές και αυτή την στιγμή στην ηγεσία της βρίσκεται ένας άνθρωπος “διαμάντι”, που αν παραιτηθεί, πιστεύουμε ότι θα προβληματιστεί σοβαρά η κυβέρνηση ώστε να μην χρησιμοποιήσει κατασταλτικά μέτρα στο βαθμό που αυτά έχουν σχεδιαστεί…   

Γιάννης Η. Κάκανος   

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com