Πέμπτη , 1 Ιούνιος 2023

Με σεισμούς και βροχή οι καρναβαλικές παρελάσεις στο Νομό Χανίων

KAKANOS_AYTOKOLLHTA

Παρά την ανησυχία που προκλήθηκε στο νομό Χανίων από τις σεισμικές δονήσεις του Σαββάτου και την βροχή της Κυριακής, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, αρκετό κόσμο και πολλές συμμετοχές αρμάτων οι καρναβαλικές παρελάσεις σε Παλαιόχωρα, το απόγευμα του Σαββάτου, Κίσαμο και Καλύβες την Κυριακή προκαλώντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Παραθέτουμε αρκετά στιγμιότυπα από αυτές τις θαυμάσιες ομάδες με τ’ άρματα στις προαναφερόμενες πανέμορφες κωμοπόλεις του Νομού Χανίων.

Για τις φωτογραφίες από την Παλαιόχωρα ευχαριστούμε την κυρία Μάνια Πλατσιδάκη – Δαράκη, από το Καστέλι τον κ. Ιωάννη Παπαδάκη (Ονειροθέρη) και τις Καλύβες τον κ. Γιάννη Κουκουράκη.

Γιάννης Η. Κάκανος

Καλύβες 1 Καλύβες 2 Καλύβες 3 Καλύβες 4 Καλύβες 5 Καλύβες 6 Καλύβες 7 Καλύβες 8 Καλυβες 9 Καλύβες 10

Στιγμιότυπα από τις Καλύβες πάνω      

 

Καστέλι 11 Καστέλι 12 Καστέλι 13 Καστέλι 14 Καστέλι 15 Καστέλι 16 Καστέλι 17 Καστέλι 18

Στο Καστέλι 

Παλαιόχωρα 19 Παλαιόχωρα 20 Παλαιόχωρα 21 Παλαιόχωρα 22 Παλαιόχωρα 23 Παλαιόχωρα 24 Παλαιόχωρα 25 Παλαιόχωρα 26 Παλαιόχωρα 27 Παλαιόχωρα 28 Παλαιόχωρα 29 Παλαιόχωρα 30 

Στην Παλαιόχωρα το απόγευμα του Σαββάτου  

 ΧANIA 

Στα Χανιά συνεχίστηκε και φέτος το βράδυ της Κυριακής – παρά την συνεχιζόμενη βροχή – η εμφάνιση αρκετών καρναβαλιστών με αυτοσχέδιες στο σύνολό τους φορεσιές όπως αυτών που συναντήσαμε στο κέντρο της πόλης με διάφορες χιουμοριστικές και σατιρικές φορεσιές.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 Στα Χανιά το βράδυ της Κυριακής

 

 28 29

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com