Κυριακή , 21 Ιούλιος 2024

Με χαμηλές τιμές θα προβληθούν και οι υποψήφιοι… (Έκτακτη ενημέρωση)

Συνεχίζοντας την προσπάθεια έκδοσης του πολιτιστικού μας περιοδικού με διάφορα πολιτιστικά και εκκλησιαστικά δρώμενα, τα οποία ως επί το πλείστον, επιλέγουν φορείς και μεμονωμένοι αναγνώστες με την υποχρέωση μιας μικρής οικονομικής συνεισφοράς στο κόστος του χαρτιού της σελίδας ή των σελίδων που επιθυμούν, υπενθυμίζουμε τα εξής:

Το περιοδικό διανέμεται δωρεάν σε όλο τον Νομό Χανίων και από πεντακόσια τεύχη στις μεγάλες πόλεις της Κρήτης, Ρέθυμνο, και Ηράκλειο. Οι διαφημίσεις σε επιχειρήσεις και γραφεία παρέχονται με φθηνό τιμολόγιο και με τις ίδιες τιμές θα προσφερθούν σε όσους συνδυασμούς και υποψηφίους στα Χανιά, για τις εκλογές του Μαΐου, επιθυμούν την προβολή τους στο περιοδικό μας.

Έκτακτη ενημέρωση: Για την επικείμενη έκδοση έκλεισε τα ξημερώματα της Παρασκευής το περιοδικό με 32 σελίδες, αντί για 40 που είχαν προγραμματιστεί για να προβληθούν περισσότεροι συνδυασμοί και υποψήφιοι.

Είχαμε φτάσει στις 35 σελίδες, αλλά δεν ήταν δυνατόν να περιμέναμε άλλο κι έτσι 3 σελίδες με διαφημίσεις των τελευταίων ημερών δεν μπόρεσαν να καταχωρηθούν.

Οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι και όσοι άλλοι επιθυμούν την προβολή τους μόνο στο διαδίκτυο, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Αναλαμβάνουμε ακόμα και φωτογραφήσεις από ψηλά με τηλεκατευθυνόμενο drone χωρίς επί πλέον οικονομική επιβάρυνση, πέραν του χώρου προβολής των επιχειρήσεων ή των χωριών σας.

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος, δημοσιογράφοι μέλη της Παγκρήτιας Ένωσης Δημοσιογράφων και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com