Τετάρτη , 27 Σεπτέμβριος 2023

Μ’ ένστολους και πολιτικούς υπέρ του αναχρονισμού και της γραφειοκρατίας, η χώρα δεν προοδεύει…

Γράφει ο Γιάννης Η. Κάκανος 

     Υπαστυνόμος Β’ ε.α.  

Η ιδιωτεία αποτελεί ό,τι χειρότερο για όσους έχουν το σύνδρομό της εκ γενετής.

Όταν όμως κάποιοι φέρονται με ηλιθιότητα  μετά από… πλύση εγκεφάλου που τους κάνουν διάφορα στελέχη σε θέσεις «κλειδιά» της πολιτικής όπως και της δημοσιοϋπαλληλικής ιεραρχίας, τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Γι’ αυτή την άτιμη και πανίσχυρη φάρα που εξακολουθεί διαχρονικά να ζημιώνει τη χώρα προέχει καθαρά το προσωπικό συμφέρον.

Αν πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα προέχει η… ισόβια επανεκλογή τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος Ετσι, επιδίδονται σε διάφορα ρουσφέτια, προς δόξαν της πελατειακής σχέσης που έχουν με το εκλογικό σώμα της περιφέρειας όπου εκλέγονται.

Αυτά τα πρόσωπα, τώρα,  που ωφελήθηκαν από  ρουσφέτια, ορίζονται να έχουν ηγετικές θέσεις σε όλη την δημόσια διοίκηση εμποδίζοντας ωστόσο κάθε προοδευτική σκέψη ή πρόταση έντιμων και φιλότιμων δημοσίων υπαλλήλων.

Και το χειρότερο ακόμα είναι ότι το διεφθαρμένο κατεστημένο έχει εισχωρήσει και στον συνδικαλισμό, «οδηγώντας» στον διχασμό αλλά και τη σιωπή για όσα  ζημιώνει τα συμφέροντα πολιτικών και δημοσίων λειτουργών… 

Συνεχίζουμε τον γνωστό εδώ και 30 περίπου χρόνια αγώνα μας, μέχρι τελικής δικαίωσης και επικράτησης της νομιμότητας… 

Περισσότερα στους παρακάτω συνδέσμους:

https://www.facebook.com/1589492922/videos/10217281167213089/

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com