Κυριακή , 28 Μάϊος 2023

Κριτική στον δήμαρχο Πλατανιά από πρώην δήμαρχο

1044414_293784434098559_2059709880_n

Με επιστολή του ο πρώην Καποδιστριακός δήμαρχος Πλατανιά Γεώργιος Τσαγκαράκης ασκεί αρνητική κριτική  στον δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, έχοντας τίτλο: « ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ»

Ελάχιστο χρέος στην αντικειμενική πληροφόρηση είναι η ανάρτηση της επιστολής του έμπειρου αυτοδιοικητικού και ταυτόχρονα σεβασμός στο πρόσωπό του όπως και τη γόνιμη προσφορά στον τόπο του από το 2000 μέχρι σήμερα, έχοντας μάλιστα χρηματίσει 4 χρόνια Καποδιστριακός δήμαρχος Πλατανιά.  

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

«Θα περίμενε πραγματικά κάποιος όταν εντοπίζεται ένα λάθος, να διορθώνεται, και να λήγει το θέμα, έστω και αν είναι σοβαρό, αφού αφορά ισολογισμό με παραλήψεις, και ελλιπή στοιχεία, που αν περνούσε θα μπορούσε να εκθέσει τον Δήμο τις οικονομικές υπηρεσίες, αλλά και τον υποτιθέμενο ελεγκτή, ορκωτό λογιστή.

Ο κος Ντουντουλάκης στην ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. αφού εντόπισε τα λάθη, πρότεινε την επανάληψη της συνεδρίασης, προκειμένου να υπάρξει χρόνος για ενδελεχή έλεγχο και διόρθωση των όποιων λαθών.

Δυστυχώς ο Δήμαρχος δεν δέχθηκε τις υποδείξεις, και την πρόταση, προφανώς για λόγους επικοινωνιακούς, επειδή νομίζει ότι η παραδοχή ενός λάθους, τον εκθέτει και του χαλάει το επικοινωνιακό προφίλ. (σ’ αυτό βοήθησε και η παρουσία δημοσιογράφου)

Αυτό κατά την άποψη μου ανάγκασε τον κ. Ντουντουλάκη να καταγγείλει το γεγονός, με μια υπεύθυνη ανακοίνωση, επικεντρωμένη στην ουσία, χωρίς προσβολές και χαρακτηρισμούς.

Αντίθετα, τώρα,  ο δήμαρχος πανικόβλητος χρησιμοποίησε την προσφιλή του αλαζονική συμπεριφορά  επιτιθέμενος στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  κ. Εμμανουήλ Ντουντουλάκη με ανοίκειους χαρακτηρισμούς και ανακρίβειες…».

Συνεχίζοντας ο κ. Τσαγκαράκης ρωτά τον δήμαρχο κ. Γιάννη Μαλανδράκη λέγοντας: « έχετε καταλάβει ποιος χαρακτηρίζει ποιόν; Αλήθεια όταν χαρακτηρίζετε τον κ. Ντουντουλάκη ανεύθυνο, άστοχο, παραπλανητικό, χωρίς σοβαρότητα, με επικοινωνιακή στόχευση, και δημαγωγικό λαϊκισμό, ποιόν φωτογραφίζετε; η μήπως ταυτοποιήστε και αναπροσδιορίζεστε;

Ο Μανώλης ο Ντουντουλάκης είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, ένας ευπατρίδης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που διακρίνεται για την γνώση του στα τοπικά θέματα, για το ύφος και το ήθος του, σε τέτοιο βαθμό που δεν τον αγγίζουν κανενός τέτοιοι χαρακτηρισμοί.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, επειδή η κοινωνία μας είναι μικρή είναι φυσικό  να μας γνωρίζει πολύ καλά όλους και να μας κρίνει ανάλογα. Περίμενα, όμως, από τον δήμαρχο  κ. Γιάννη Μαλανδράκη περισσότερη γενναιότητα και σωφροσύνη για τον κ. Μανώλη Ντουντουλάκη, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης της οποίας τυγχάνω δημοτικός σύμβουλος  καθόσον το εξαίρετο ήθος του και το αξιοζήλευτο πάθος του ως “εργάτη” της αυτοδιοίκησης, βάζει πάνω από όλα, το καλώς εννοούμενο συμφέρον του Δήμου και όχι το προσωπικό».  Καταλήγοντας ο κ. Τσσαγκαράκης αφήνει αιχμές στον δήμαρχο προκαλώντας τον «όταν αναφέρεται στα δάνεια των Καποδιστριακών Δήμων για λόγους ιστορικούς να τους αναφέρει γιατί ο πρώην Δήμος Πλατανιά που ήμουν Δήμαρχος δεν είχε δάνεια».

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com