Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024

Κορονοϊός ίσον “τυραννοιός”


Εφεύρημα, προφανώς, οραματιστών της παγκοσμιοποίησης, πιστεύουν πολλοί, πως είναι η ασθένεια COVID – 19 πού δυστυχώς, εξαπλώθηκε σε όλο τον πλανήτη απειλώντας δισεκατομμύρια ανθρώπους. 

Αυτή  την ασθένεια ονόμασαν οι υγειονομικές αρχές πανδημία και στη χώρα μας εμφανίστηκε προς τα τέλη του Φεβρουαρίου 2020 προκαλώντας ανησυχία και στη συνέχεια καταστροφές σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους, ιδιαιτέρως, όμως, στις τουριστικές επιχειρήσεις.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, για όλη την ανθρωπότητα που θα πρέπει σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες και τις κυβερνήσεις των κρατών, να ζούνε πλέον όλοι οι άνθρωποι… μασκαρεμένοι μέχρι να έρθει η ώρα του εμβολιασμού. 

Μέχρι τότε ο αδίστακτος κορονοϊός θα… καλπάζει καταγράφοντας θανάτους, με άλλους να φεύγουν εξαιτίας του και άλλους από την πίεση της καθιερωμένης “τυραννίας” του φόβου και της οικονομικής εξάντλησης, με την πλύση εγκεφάλου από… επίλεκτα δημοσιογραφικά μετερίζια αρκετών χωρών. 

Οι απανταχού κοινωνίες βιώνουν ήδη ένα πρωτόγνωρο δράμα και αν ληφθούν επί πλέον προστατευτικά μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας και επαγγελματικών συναλλαγών θα υπάρξουν μεγάλες καταστροφές στον πλανήτη από ψυχολογικά προβλήματα, κλοπές, αυτοκτονίες και το κυριότερο με επιδείνωση και εξάπλωση κυρίως, εμφυλίων πολέμων και πτωχεύσεις πολλών  κρατών. Απευχόμαστε να συμβούν αυτές οι καταστάσεις,  

Παρήγορο και ωφέλιμο θα ήταν να έβλεπε τουλάχιστον ο λαός της Ελλάδας τον πολιτικό κόσμο να προφυλασσόταν πρώτος και πρώτος πάλι να άρχιζε τις δοκιμές των εμβολίων…

Ο Θεός να βοηθήσει απαλλάσσοντας την ανθρωπότητα από τις κακόβουλες εγκληματικές ενέργειες αυτών που κινούν τα νήματα της αποσταθεροποίησης…  

Γιάννης Η. Κάκανος

Υ.Γ. 

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαβάζει κανείς πολλά και διάφορα. Μεταξύ των πολλών και η παρακάτω εκδοχή ενός ατόμου για το άρθρο μας, θεωρώντας την ασθένεια αυτή “απολύτως φυσική βιολογική εξέλιξη γι’ αυτό και δεν μπορεί ν’ αντιμετωπιστεί ” παραπέμποντας κάθε αντίθετο να διαβάσει λίγη βιολογία της Γ’ Λυκείου και λίγη ιστορία της Α’ Γυμνασίου.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com