Κυριακή , 21 Απρίλιος 2024

Κυβέρνηση και κόμματα έχουν χρέος να διαφυλάξουν την εθνική ασφάλεια

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά. Λυπηρό να συμβαίνουν παράνομες μετακινήσεις με δυστυχισμένους ανθρώπους από τόσες χώρες εξαιτίας μεγάλων συμφερόντων από τις πωλήσεις υλικών πολέμου… Έτσι, όμως, πλήττουν και την συνοχή της Ευρώπης κάνοντας την… μωσαϊκό με την πλειοψηφία να την έχουν στο μέλλον οι δυστυχισμένοι που προωθήθηκαν από τρίτες χώρες φέρνοντας μαζί και την ασυμβίβαστη κουλτούρα τους ως προς τον τρόπο ζωής και συμπεριφοράς των λαών της Ευρώπης.

Για την πατρίδα μας τώρα που είναι και χώρα μέλος της, οι εξ ανατολών… καλοί γείτονες προωθούν συνεχώς την παράνομη μετανάστευση. Μια… σταλιά, όμως, είναι η Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη, πόσους μπορεί να χωρέσει; Δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ρατσιστές αλλά θέλουμε την πατρίδα μας να είναι χώρα ευημερίας και προόδου. Έχουν έρθει και μάλιστα από χρόνια τόσοι και τόσοι οικονομικοί μετανάστες. Δεν χωρούν άλλοι, γεμίσαμε κι επιβάλλεται η επιστροφή των νεοεισερχόμενων στις πατρίδες τους. Η κυβέρνηση και τα κόμματα έχουν χρέος να διαφυλάξουν την εθνική μας ασφάλεια.

 

 

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com