Δευτέρα , 4 Μαρ 2024

Ο λαός έφτασε στον έσχατο βαθμό της απόγνωσης…

 

Ο λαός κουράστηκε και εξασθένησε οικονομικά όσο ποτέ άλλη φορά στο παρελθόν με τόσα που συμβαίνουν για το… καλό του. Η κυβέρνηση οφείλει να μπήξει το… νυστέρι στο απόστημα της διαφθοράς!

Ως παράδειγμα, λοιπόν, αναφερόμαστε ακόμα μια φορά στον πολύχρονο, δύσκολο και επώδυνο προσωπικό αγώνα κατά του αναχρονισμού και της διαφθοράς  ως εξής:  

Αμέτρητες φορές δημοσιεύσαμε διάφορα άρθρα στον τοπικό και συνδικαλιστικό Τύπο, ενώ μεταγενέστερα αναρτήσαμε άλλα στην ιστοσελίδα μας που παραμένουν προτρέποντας τις κυβερνήσεις και τα κόμματα να μεριμνήσουν για το αυτονόητο με την παράνομη κυκλοφορία των κρατικών οχημάτων, τον επίσης παράνομο εφοδιασμό καυσίμων και δικαιολόγησης ημερησίων εκτός έδρας αποζημιώσεων καθώς  ακόμα τον παράνομο γραφειοκρατικό τρόπο συμπλήρωσης διαφόρων δαπανών.

Δυστυχώς, όμως, ακόμα και σήμερα τα κρατικά οχήματα εξακολουθούν υποτίθεται να ελέγχονται με Νομοθετικά Διατάγματα και Πρωθυπουργικές Αποφάσεις της κυβέρνησης του αείμνηστου Αλέξανδρου Παπάγου που ψηφίστηκαν το έτος 1953.

Όχι ότι αυτό το θέμα είναι το μόνο που έπληξε διαχρονικά την οικονομία της χώρας, αλλά πάνω σε αυτό το κεφάλαιο υπάρχει ένας ανένδοτος προσωπικός αγώνας με προτάσεις και έντυπα προσωπικών μελετών που αν εφαρμοζόταν κανένας πλέον δεν θα μπορούσε να έκλεβε χρήματα του ελληνικού δημοσίου…

Οι κυβερνήσεις με τους αρμόδιους υπουργούς δεν ενδιαφέρθηκαν στον τομέα αυτόν προασπίζοντας το δημόσιο συμφέρον με αποτέλεσμα – σε παράφραση βέβαια, σύμφωνα με τη μυθολογία – η διαφθορά να έχει τη δύναμη Λερναίας Ύδρας, που θέλει τον Ηρακλή της!

Περισσότερα θα διαβάσετε ανατρέχοντας στο παρελθόν διαβάζοντας διάφορα άρθρα και συνεντεύξεις μέσα στο site μας όπως για παράδειγμα θα δείτε στις παρακάτω διευθύνσεις: 

Α) https://eparxiakofos.gr/karkinos-sti-dimosia-diikisi-ta-kratika-ochimata/

Β) https://eparxiakofos.gr/sinentefxi-me-ton-gianni-kakano-sta-ep/  

???????????????????????????????

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com