Ανακοίνωση

Κοινωνία Αξιών: Ενότητα, Ανάπτυξη, Πολιτισμός

 

Ως ελάχιστο χρέος στην αντικειμενική ενημέρωση χρειάζεται να πληροφορήσουμε από το δικό μας δημοσιογραφικό μετερίζι την παραπάνω νέα πολιτική κίνηση. Τίποτα περισσότερο για την ώρα. Ο χρόνος θα δείξει πολλά. Για ενημέρωση, λοιπόν, δημοσιεύουμε το κάλεσμα που κάνει ο σεβαστός καθηγητής και συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς που ηγείται ενός νέου πολιτικού σχηματισμού για να επισκεφτούμε την ιστοσελίδα της Κοινωνίας Αξιών. 

76773_184509498356238_1827313205_n

Φίλες και φίλοι,

Ίσως υπάρχει ελπίδα!

 Η Κοινωνία Αξιών είναι παρούσα!

Παλεύουμε με όραμα, στρατηγική και σχέδιο να ενώσουμε όλους τους πολίτες, που αγωνιούν για τη χώρα, σε μια κρίσιμη δύναμη ανατροπής του κατεστημένου πολιτικού συστήματος που συνεχίζει να την καταστρέφει.Με λογισμό και μ’ όνειρο μπορούμε να χτίσουμε την πατρίδα που μας αξίζει.

Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε όλοι το δίδαγμα της ρήσης του Πλάτωνα «Μια από τις τιμωρίες μας να μη καταδεχόμαστε να ασχολούμαστε με την πολιτική είναι να μας κυβερνούν οι κατώτεροί μας».

Μόνη ελπίδα είμαστε εμείς οι πολίτες. Μετά από πολλή δουλειά ιδεολογικής και πολιτικής υποδομής παρουσιάζουμε στο site της Κοινωνίας Αξιών (www.koinoniaaxion.gr) την πρότασή μας προς στους πολίτες.

Τώρα όλοι μπορούμε και επιβάλλεται να συνεισφέρουμε. Σας καλούμε να δείτε το site και αν συμφωνείτε, να συμβάλλετε στη διάδοσή του με όποιον τρόπο μπορείτε.

Αυτά, μεταξύ άλλων, αναφέρει η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της Κοινωνίας Αξιών με την υπογραφή του κ. Δημήτρη Μπουραντά.  

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com