Ανακοίνωση

Εικόνες για προβληματισμό μέσα στα Χανιά

 

Αυτοσκοπός και χρέος κάθε ευαισθητοποιημένου πολίτη  όταν αντιλαμβάνεται μια άσχημη εικόνα που προσβάλει τον τόπο και θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των διερχομένων είναι να ενημερώνει τους αρμόδιους ή τον Τύπο προς αποκατάσταση του προβλήματος.

Μαζί, λοιπόν, με ορισμένες άσχημες καταστάσεις που μας υπέδειξαν συμπολίτες μας, προβάλλουμε και άλλες που συναντήσαμε σε διάφορες περιοχές ούτως ώστε οι αρμόδιοι κάθε περίστασης να επέμβουν ή να προβούν σε ανάλογες μελέτες προς αποκατάσταση τους. 

Ηλίας Ι. Κάκανος  

03

 eparxiakofos0002

eparxiakofos0000 eparxiakofos0001

Επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου υπάρχει ένας ξεραμένος φοίνικας που πρέπει ν’ αντικατασταθεί μ’ ένα άλλο δένδρο και λίγο παραπάνω στη γωνία με την οδό Γκερόλα μια οπή χωρίς προστατευτικό καπάκι στο οδόστρωμα, εγκυμονεί κινδύνους για τους πεζούς, κυρίως, όμως για τα μικρά παιδιά και τις γυναίκες που φορούν τακούνια. 

eparxiakofos0003

Στο πεζοδρόμιο της βόρειας πλευράς του γηπέδου των Χανίων, ο κορμός ενός δένδρου εμποδίζει τη διέλευση των πεζών παρά του ότι το πλάτος του πεζοδρομίου είναι μεγάλο.

eparxiakofos0006

Η οδός Γεωργιακάκηδων αρχίζει από τον οδικό κόμβο του Κλαδισού και τελειώνει στο τέρμα της οδού Σελίνου της Νέας Χώρας. Μεταξύ των επικίνδυνων σημείων που έχουν τα πεζοδρόμια αυτής της οδού και το φούσκωμα πέριξ του κορμού ενός δένδρου, αιτία που έκανε τον νεαρό που περνούσε να πέσει κατάχαμα.

eparxiakofos0004 eparxiakofos0005

Νοικοκύρεμα χρειάζεται και το τρίγωνο στην Ακτή Κανάρη της Νέας Χώρας καθόσον στην μία πλευρά πέριξ του κορμού ενός δένδρου το πεζοδρόμιο έχει φουσκώσει και εγκυμονεί κινδύνους για τους περαστικούς, ενώ σε άλλο σημείο ο ένας εκ των δύο ιστών πινακίδων (Ρ-7)  του Κ.Ο.Κ. βρίσκεται καταμεσής του στενού πεζοδρομίου.

eparxiakofos0007 eparxiakofos0008 eparxiakofos0009

Μεταξύ άλλων οδών της Νέας Χώρας και οι οδοί Ελευθερίου Βενιζέλου και Πεντάρηδων που στερούνται πεζοδρόμησης. Επίσης επί της οδού Πεντάρηδων υπάρχει αυτός ο παλιός κάδος απορριμμάτων πεσμένος κατάχαμα με τα απορρίμματα ολόγυρά του αμάζευτα.

   …………………………. 

Η-ταυτότητα-για-την-εφημερίδα-και-σε-αυτοκόλητα

  

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com