Σάββατο , 2 Δεκ 2023

Η τραγική κατάσταση έλλειψης καθηγητών στην Παλαιόχωρα μέσα από ένα θεατρικό βίντεο!

Τα καταντήματα της παιδείας σε όλη την χώρα δεν έχουν πρόσφατη ημερομηνία εξαιτίας του ότι… ζυμώθηκαν από σιγά, σιγά τις τελευταίες δεκαετίες με όλες τις κυβερνήσεις οι οποίες στάθηκαν  κατώτερες των περιστάσεων. Το έντονο πρόβλημα, βέβαια, άρχισε να φαίνεται τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα τη φετινή χρονιά με τόσες ελλείψεις εκπαιδευτικών σε δημόσια σχολεία.

Την άθλια αυτή κατάσταση αποφάσισαν μαθητές από την Παλαιόχωρα να την αναπαραγάγουν με θεατρική βιντεοσκόπηση αποδίδοντας μια τραγωδία… Η συνέχεια στο βίντεο.

Γιάννης Η. Κάκανος

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΦΩΣ

Με αφορμή το καυτό θέμα της έλλειψης καθηγητών  κάνουμε γνωστό ότι η νέα ύλη στο πολιτιστικό περιοδικό μας θα αφορά κυρίως πόλεις, κωμοπόλεις, χωριά και νησιά της Ελλάδας. Είναι, λοιπόν, μια καλή ευκαιρία να προβληθούν και οι περιοχές με τα χωριά της πρώην επαρχίας Σελίνου με την ιστορία τους για να γίνουν περισσότερο γνωστά. Ταυτόχρονα δίνουμε την “χρυσή ευκαιρία” να μπορούν να προβληθούν στο περιοδικό μας με φιλικές τιμές επιχειρήσεις που αποσκοπούν στον τουρισμό καθώς επίσης να γίνουν γνωστά και τα τοπικά προϊόντα που παράγουν. Δείτε την πρόταση μας στον παρακάτω σύνδεσμο…

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com