Παρασκευή , 29 Σεπτέμβριος 2023

Η κλιματική αλλαγή είναι παγκόσμια και καταστροφική…

Γράφει ο Γιάννης Η. Κάκανος 

Η… αγριότητα της φύσης που βιώνουμε κυρίως τα τελευταία 40 χρόνια δεν αποτελεί κατά την άποψη μας ομαλή εξέλιξη.

Διαβάζοντας διάφορα άρθρα ή εγκυκλοπαίδειες ή με διαδικτυακή ενημέρωση  διαπιστώνουμε ότι οι αλλαγές αυτές οφείλονται σε φυσικές διαδικασίες, καθώς και σε ανθρώπινες δραστηριότητες με αναφορά πολλών και διαφόρων αιτιών που δεν χρειάζεται να αναφερθούμε αφού υπάρχουν οι πολυσέλιδες αιτιολογήσεις. 

Πουθενά, όμως, πουθενά  δεν θα διαβάσει κανείς, εκτός των πλείστων άλλων, που συμπεριλαμβάνονται ως αιτίες, έστω και μια μικρή αναφορά για  τις πυρηνικές δοκιμές, τις εξορύξεις και την εκτός του πλανήτη δραστηριότητα. Κι ενώ αυτές οι παραλείψεις έπρεπε ν’ αποτελούσαν απορία κάθε σωστά σκεπτόμενων ευαισθητοποιημένων πολιτών, η πλύση εγκεφάλου συνεχίζεται όπως και οι επιστημονικές εμμονές με διερευνήσεις… τόσο εντός όσο και εκτός ορίων του πλανήτη μας. 

Για να περιοριστούν, λοιπόν, οι καταστροφές, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να επέλθει ειρήνη μεταξύ των λαών, έλεγχος γεννήσεων με αντίστοιχους περιορισμούς στις χώρες που έχουν υπερβολικό πληθυσμό και σε άλλες που το επίπεδο ζωής του λαού τους είναι κατώτερο του φυσιολογικού. Όχι άλλη ρίψη… μπαρουτιού ή οτιδήποτε άλλο ζημιογόνο ή κάτι σχετικό ή μικρόβιο για εξόντωση του υπερπληθυσμού της γης.  

https://eparxiakofos.gr/aerofotografiseis-periochon-kai-epich/ 

Στη συνέχεια μπορείτε να απολαύστε και σύντομες βιντεοσκοπήσεις από τα δύο κανάλια, παλιό και νέο που διατηρούμε στο youtube 
 
 
https://www.youtube.com/channel/UC_lTpXEwEJTurflGIByQRvQ 

 
https://www.youtube.com/user/yanniskakanos/videos?sort=dd&view=u 
https://eparxiakofos.gr/category/syllektika_teuxi/

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com