Κυριακή , 16 Ιούνιος 2024

Η ιστοσελίδα www.eparxiakofos.gr που προάγει τον πολιτισμό

Το “Επαρχιακό φως”  www.eparxiakofos.gr  ως ιστοσελίδα, εμφανίστηκε στο διαδίκτυο τον Μάρτιο του 2007 και μέχρι σήμερα εμπλουτίζει καθημερινά την ύλη του, με κύριο στόχο να προάγει τον πολιτισμό μέσα από την παρουσίαση των πολυποίκιλων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται – κυρίως – εντός της περιφερειακής ενότητας Χανίων αλλά και εκτός αυτής.

Παράλληλα, σχολιάζει και καυτηριάζει τα “κακώς κείμενα” στον τόπο μας αλλά και στη χώρα γενικότερα. 

Τον Αύγουστο του 2012 αποφασίσαμε την έκδοση του πολιτιστικού μας περιοδικού με ύλη η οποία στο μεγαλύτερο ποσοστό της επιλεγόταν από ενδιαφερόμενους που επιθυμούσαν την προβολή των εκδηλώσεών τους και σε έντυπη μορφή, με ποιοτικό χαρτί και μέσα από αρκετό χώρο. 

Οι αντιξοότητες, όμως, που αντιμετωπίσαμε από την πρώτη μέχρι και την 25η έκδοση, τον Δεκέμβριο του 2019 στα περισσότερα τεύχη, αποτέλεσε την αφορμή της διακοπής του περιοδικού το οποίο όπως και η ιστοσελίδα μας, δεν είχαν και εξακολουθούν να μην έχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

Όλα τα τεύχη των περιοδικών που έχουν κυκλοφορήσει υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας και μπορείτε να τα δείτε ανοίγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο. 

https://eparxiakofos.gr/category/syllektika_teuxi/

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com