Τρίτη , 16 Ιούλιος 2024

Η διαιώνιση του κομματικού φανατισμού ζημιώνει τη χώρα!

Μία εβδομάδα απέμεινε για ν’ αποφασίσει ο λαός την επόμενη κυβέρνηση, είτε ως αυτοδύναμη λόγω της ισχύουσας νομοθεσίας, είτε με την κατ’ ανάγκη συνεργασία με κάποιο άλλο ή κάποια άλλα κόμματα.

 Αν και τα δύο μεγάλα κόμματα δεν είναι τα ιδανικά, όπως δεν είναι και κανένα από τα μικρά, διαπιστώνουμε καθημερινά ότι οι δημοσκοπήσεις κλείνουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης γεγονός που δημιουργεί κοινωνικές εντάσεις, επειδή τα συγκεκριμένα ποσοστά που δημοσιεύονται δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα.

Οι σωστές σφυγμομετρήσεις είναι αυτές που ακούγονται μέσα σε παρέες και δημόσιους χώρους, σε κλίμα ευχάριστο και χιουμοριστικό, με τους πολίτες να εκφράζονται για όλους και για όλα, κυρίως, όμως, για τα δύο μεγάλα κόμματα που διεκδικούν την εξουσία, αναφέροντας τα συν και τα πλην, τις επιφυλάξεις τους, αλλά και το γιατί κατάντησε η χώρα σε αυτό το χάλι.

Μέσα από αυτές τις απόψεις δεν διαμορφώνεται υπέρ του συγκεκριμένου κόμματος μεγάλη διαφορά, αλλά μια… πάλη στήθος με στήθος με πολλούς να πιστεύουν ότι και τα δύο κόμματα πλησιάζουν την αυτοδυναμία.

Αυτά μέχρι και σήμερα, δίχως να μπορούμε να ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση τις επόμενες ημέρες μέχρι την ετυμηγορία των πολιτών.

Όποια βέβαια και αν είναι τα αποτελέσματα, επιβάλλεται σεβασμός και ενότητα προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος.

Η επόμενη Κυριακή πλησιάζει!      

Γιάννης Η. Κάκανος

Γιάννης Η. Κάκανος

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com