Παρασκευή , 14 Ιούνιος 2024

Ευρωεκλογές με την Ελλάδα πρωταθλήτρια στη διαφθορά…

Γράφει ο Γιάννης Η. Κάκανος υπαστυνόμος β’ ε.α. 

Οι Ευρωεκλογές πλησιάζουν και όλοι οι υποψήφιοι δίνουν τον δικό τους αγώνα για μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο. Μια θέση που αποφέρει σημαντικά έσοδα σε κάθε εκλεγμένο για όλο το διάστημα της ευρω – κοινοβουλευτικής θητείας τους. 

Ομως η ελληνική κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης με τους υποψηφίους τους, εξακολουθούν την πάγια διχαστική τακτική, τηρώντας…. σιωπή ιχθύος για τη διαχρονική κρατική διαφθορά.

Φαινόμενο που κατατάσσει τη χώρα μας μεταξύ των πιο διεφθαρμένων χωρών της Ευρώπης διεκδικώντας μάλιστα τα πρωτεία!

Για όλες τις εγκληματικές καταστάσεις όπως και τη διαφθορά που μαστίζει τον πολιτικό αλλά και τον δημοσιοϋπαλληλικό τομέα, δίχως να διαφαίνεται βούληση διορθωτικής πορείας και δικαίωσης κάθε αδικημένου εξαιτίας των άνωθεν πολιτικών εντολών, η λέξη “ντροπή”, είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε.

Ως πολίτης της Ευρώπης, όντας ένστολος, ξεκίνησα δημόσια τον Ιούνιο του 1993 έναν αγώνα κατά της κρατικής διαφθοράς στο κεφάλαιο που αφορά τα “Κρατικά οχήματα”. 

Τον αγώνα αυτό συνέχισα και μετά την κατ’ ανάγκη αποστρατεία μου εξαιτίας των ανηλεών άδικων διώξεων σε βάρος μου από την πολιτεία έχοντας ευτυχώς προλάβει να συμπληρώσω τον ελάχιστο συντάξιμο χρόνο και συνεχίζω ακόμα χωρίς να έχω δικαιωθεί και ούτε να έχουν αντικατασταθεί οι αναχρονιστικές νομοθεσίες μιας άλλης εποχής που είχαν ψηφιστεί το 1953. 

Μετά από όλα αυτά τι θα πρέπει να κάνω στις επικείμενες Ευρωεκλογές; Να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα ή να απέχω; Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα λέει μια σοφή παροιμία

Περισσότερα θα διαβάσετε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση με πολυάριθμες αναρτήσεις μας.  

Γιάννης Η. Κάκανος 

Σημείωση σύνταξης: Το άρθρο μας μεταβιβάστηκε στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις; 

 [email protected], [email protected], [email protected],

 [email protected], [email protected], [email protected],

“Πολιτικό Γραφείο Μ. Βολουδάκη” <[email protected]>, [email protected]

[email protected][email protected], [email protected] [email protected], [email protected], [email protected]

[email protected], [email protected], [email protected]  

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com