Ανακοίνωση

Επισημάνσεις για… στραβά και ανάποδα σε περιοχές του Αποκόρωνα

 

Καταστάσεις και μικροπροβλήματα που από αμέλεια με την πάροδο του χρόνου εξελίσσονται επικίνδυνα, επιβάλλεται να επισκευάζονται άμεσα και υπεύθυνα με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον για να διατηρεί ο κάθε τόπος τη δική του φυσική ομορφιά και να γίνεται πόλος έλξης περισσότερων ακόμα ξένων, αλλά και Ελλήνων επισκεπτών.

Προς χάρη, λοιπόν, του δημοσίου συμφέροντος και προόδου κάθε περιοχής πρέπει στα περισσότερα προβλήματα να δίνεται άμεση λύση.  Απ’ το πρόσφατο μας οδοιπορικό σε περιοχές του Αποκόρωνα μ’ έντονο τουριστικό ενδιαφέρον, απαθανατίσαμε καταστάσεις που πρέπει να προβληματίσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να μεριμνήσουν άμεσα για την επισκευή τους.

30-20131120

SONY DSC

Στο συγκεκριμένο σημείο του κεντρικού δρόμου μεταξύ Καλυβών και Αλμυρίδος έγινε κάποια εργασία κι ενώ τελείωσε δεν έριξαν άσφαλτο…

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Σε μικρό «Κουρουπητό» έχει αρχίσει να μετατρέπεται ένα πανοραμικό σημείο της περιοχής στον κεντρικό δρόμο από Βάμο προς Βρύσες. Στον ίδιο δρόμο, υπάρχει και μια τεράστια λακκούβα πάνω σε κλειστή στροφή καθώς και μια πεσμένη πινακίδα που δείχνει την κατεύθυνση Ιερού Ναού.

SONY DSC

Μια τεράστια λακκούβα στη συμβολή της νέας Εθνικής Οδού προς τα χωριά, στην περιοχή της Γεωργιούπολης κοντεύει να μετατραπεί σε… λίμνη.

SONY DSC

  Το πρόβλημα της χαμηλής στάθμης της λίμνης του Κουρνά το έλυσε η πρόσφατη έντονη βροχόπτωση, αλλά η αιτία που συνέβη αυτό το πρόβλημα πρέπει να εντοπισθεί…

SONY DSC

Στην περιοχή του Κουρνά, από και προς το παλιό χωριό, ο δρόμος είναι ιδιαίτερα στενός με συνέπεια να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος. 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 Στον παραλιακό δρόμο της λίμνης, οι λακκούβες μέχρι και όλη την κάθετη δυτική πλευρά είναι αμέτρητες. Πρόβλημα επίσης αποτελεί και η στενότητα του δρόμου μεταξύ δύο παλιών κτηρίων.

SONY DSC

 Ένα στέγαστρο για στάση επιβατών σε κακή κατάσταση

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com