Παρασκευή , 29 Σεπτέμβριος 2023

Επίορκοι του δημοσίου τομέα καθιστούν διαχρονικά την χώρα “πρωταθλήτρια στη διαφθορά”

Γράφει ο Γιάννης Η. Κάκανος Υπαστυνόμος ε.α. 

Για τις εκάστοτε διαχρονικές αθλιότητες του δημοσίου τομέα αναφερθήκαμε επανειλημμένα και συνεχίζουμε έχοντας την ελπίδα ως μια “μορφή πίστης” πώς θα έρθει κάποτε η αρχή του τέλους κάθε παραβατικής και εγκληματικής δραστηριότητας δημοσίων υπαλλήλων και αυτοδιοικητικών, αιτία πού συνεχίζει η χώρα “πρωταθλητισμό στη διαφθορά”.

Με αφορμή την περίπτωση του άτυχου κακοποιημένου από την παιδική ηλικία  19χρονου ΑμεΑ Γιάννη, επανερχόμαστε άλλη μία φορά, ως πρώτη του νέου έτους 2022, επειδή σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή. 

Στην ηλικία, λοιπόν, των 19 ετών ο Γιάννης, έχοντας την υποστήριξη κοινωνικών λειτουργών και υπεύθυνων αστυνομικών που μερίμνησαν και εξακολουθούν να μεριμνούν για εκείνον μετασχηματίζοντας τον πόνο και τη θλίψη παράλληλα με την ευχάριστη πλέον διαμονή του στη δομή όπου είναι φιλοξενούμενος, σε απόλυτη κατά δήλωση του ευτυχία. 

Σε αυτό, λοιπόν, το παιδί θα παραδοθούν το απόγευμα της Παρασκευής οι τρεις κουμπαράδες που έχουν τοποθετηθεί στην επιχείριση του Στέφανου Μαλαδάκη στον ξυλόφουρνο – καφέ, πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου καθώς και στα δύο παραρτήματα της ώστε με το συμβολικό χαρτζιλίκι που θα έχει συγκεντρωθεί, να νιώσει μαζί με τις ευχές της επιτροπής που θα τον επισκεφθεί ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση.

    

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com